Ahojťe babule 🙂 18násteho som mala ovuláciu a 19teho sme mali z priatelom nechranení sex a vobec sme si nedávali pozor.A vo štvrtok 20teho som okolo obeda mala špinenie také hnedkaste ako keby tam bolo trocha krvi. A zo mna tiekol taký hlien.Menštruaciu mám dostat za 12dní.Stretli ste sa s tím niektorá ?Dakujem za odpovede 🙂
podla kalendara som mala mat 18 nasteho.A inokedy som takto nešpinila.Takže nemožem byť tehotná?
No po jednom dni od sexu urcite nemozes otehotniet ale myslim ze skor si mala tu ovulaciu. Ani kalendar ti nevypociita stale spravny den ovu. Drzim palce nech to vide 🙂
@csillag02 podla kalendara urcujes ovu? 😀 ved ani pri pravidelnom cykle nemusi byt ovu stale v ten isty den....cize na ovulaciu, ktoru si vypocitas podla kalendara, prip. ti ju vypocita nejaka aplikacia v mobile, sa velmi nedrz...ovulacia zrejme bola teraz...to, ze si nikdy pri nej nespinila, neznamena, ze teraz to tak nemohlo byt 🙂 pocas ovu sa to moze stat....
a tak ako pise
@sibalka21 po takom kratkom case urcite nemoze ist o spinenie z tehotnenstva....
ak si tehotenstvo zelas, prajem, nech to vyjde...ale bohuzial, chce to trpezlivost 🙂 den po styku to vediet nebudes, ci sa podarilo, alebo nie...
@hviezdicka111 No ja viem len tak strašne by som chcela malé bábo 🙂 A stále v to dufam aj ked si nerobím moc nádeje lebo zase ostanem stoho sklamaná
@csillag02 moja, toto ja chapem, ja som sa tak 8mesiacov sledovala 😀 lahko sa povie nesleduj sa, ale tazko sa to aj dodrzi 😀 ale skor si tym skodime, ked na to neustale myslime 🙂)) tak to teraz skus vypustit z hlavy, venuj sa niecomu inemu a uvidis.. aspon mozes mat klud na srdci, ovu bola, nechraneny styk si mala v dobe "plodnych dni", viac uz urobit nemozes....
@hviezdicka111 však toto 🙂 Tak uvidíme nádej zomiera posledná.Počkám tích 12 dni či mi príde a potom sa uvidí.Ale dakujem 😉
@csillag02 nemas zac.. 🙂 ja som citila nejake priznaky uz pred vynechanim ms...ale tak par dni pred vynechanim...a tehu test bol dlho negativny..cize ani testovat sa neoplati velmi skoro... lebo ano, su zeny, ktorym vyjdu krasne // aj pred ms, ale je to male percento 😀
Ahojte baby prosím môžete mi poradiť??? Mala som ovulku 16.11.2014.... a dneska som cely deñ mala hnedkasty až čierny vytok nechapem tomu.....môžete prosím poradiť...Ďakujem...
@sibalka21 No neviem niekde som čitala,že 5dni prežije spermia v tele.A keby som mala ovulaciu 20teho ked som mala to špinenie tak teoreticky by to bolo aj fajn lebo 19nasteho sme šli na plno.A dufam v to,že som zdedila geni po mame.Ja som bola pva tak to im trvalo ale čo mám ešte 3surodencov tak tí boli na šupu.Ak otcovi ušlo hned bola tehotná.Tak dufam,že v tomto budeme podobné 🙂
To si mala ovulciu ja som to zazila minuly mesiac tiez sa mi to stalo prvy krat a Dr mi povedala , ze som mala ovulaciu a tiez som si myslela ,ze to ovu nemoze byt pretoze som ju mla mat neskor ,ovu nemusis mat stale podl aklendara treba sledovat svoje telo 🙂
@juzanka151 no ok to by mi zmysel davalo len to mi nedava že pred 5 dňami som mala na 1000% ovulku lebo som špinila na ružovo ako vždy tak neviem....mi sa už pokúšami o dieťa asi 2,5 roka a už som zažila hocičo tak som s toho už trochu dezorientovaná.....:(...
babule no čo vy na to s mm sa snažime o babatko už 8mesiacov menštruaciu som mala mat pred 5dnami ešte stale nedošla včera po milovani so mna vyšlo trošku krvi umyla som sa a od vtedy nič nechapem čo to mohlo byť citim sa tak zvlašne ale bojím sa robiť si test aby som nebola zasa sklamana ...nechapem prečo ta krv :/ možem byt tehotna?
@kariiin ja si myslim ze by si mala urobyt jednoznacne test aj jaked som bola tehotna a z manzelom sme sa milovali hner som mala spinenie a po chvili to preslo
Ahojte kočky 🙂 Chcem sa opytat, vcera som mala dostat menzes, okolo obedu, som mala krv, ale taku slabo ruzovu a len na papieri, tak som mala hnedy vytok, ktory pokracuje aj dnes,ale tiez iba na papieri. Trosku mam bolesti, take jemne pichanie ako keby sa mala spustit menstruacia, ale stale nic. Test som si robila asi 19.11, bol negativny. Minuly mesiac som zazila nieco podobne,ale pred menzesom som brala Macmiror Complex 500 tak som myslela,ze je to tym ale nakoniec menzes prisiel, asi na 4 - 5 den meskania... S manzelom sa snazime o miminko 🙂) Teraz neviem co si mam o tom mysliet, menzes mam pravidelny 26 dni. Myslite, ze mozem byt tehotna? Velmi si to prajem 🙂 Poradte mi prosim 🙂 Dakujem 🙂
..ahoj @mirka5607, našla som tvoj príspevok a pozerám, že u teba to bolo tehotenstvo 🙂 gratulujem. ja mám aktuálne rovnaký "problém" ako si mala ty. včera bol u mňa 28 DC a v nedeľu (27DC) som začala mať jemný ružový výtok a včera a dnes je to po troške také do hneda. ale tiež to sledujem len na papieri. cyklus mávam pravideľný 28-29DC a už viackrát sa mi stalo, že som pred MS takto špinila, ale vždy to bolo sprevádzané aj bolesťou v podbrušku no teraz nič..tiež sa snažíme o bábo, ale popravde nechcem zbytočne stresovať a testovať, aby som zbytočne nepanikárila. počkám ešte pár dní a uvidím. možno sa to rozbehne. kiežby už ale nie 🙂 držím palce a prajem krásne tehotenstvo bez komplikácií. pa
Ahojte
13 som mala s partnerom nechraneny sex,davali sme si pozor a viem ze sa nespravil do mna.14 vecer som mala na nohavickach ako ked dostavate menzes,este aj na druhy den bolo take spinenie ale ziadne velke len tak trosku.16 ked sme si chceli uzit v noci tak sme sa ani nedostali aby vosiel do mna,zacal ma drazdit rukou a tym to aj skoncilo pretoze som zacala krvacat.MS mam dostat za 5 dni,myslite ze sa mam obavat niecoho???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@csillag02 ovulaciu si mala toho 20teho..