Špinenie a test negatívny

zuzkka3
25. júl 2019

Čaute baby. Možno je to síce otázka na gynekológa, ale skúsim sa skôr opýtať na vaše osobné skusenosti. Mám cca 4 dní do ms, ktorá mi nechodí vždy načas, ale väčšinou príde neskôr ako skôr. Cykly mám dlhé 30 a viac dní. Takže dnes je 26. deň cyklu, ráno som si robila test, ktorý vyšiel negatívne a následne na to som začala špiniť. No dva krát som počas dňa zašpinila a nič. Prsia stále citlivé a nafúknuté, v podbrušku ma mierne pobolieva, ale nie sú to menštruačné bolesti. Nemáte niektorá prosím podobnú skúsenosť? S mužom sa nesnažíme, ale ani nechranime, teda si nedávame už pozor. Vopred ďakujem za odpoveď.

zuzumajko
25. júl 2019

@zuzkka3 vydrz este dva dni a skus test este raz. S rannym mocom a odporucam mamatest 🙂 moze to znamenat tehu, ale ani nemusi..

zuzkka3
autor
25. júl 2019

@zuzumajko skúšala som pepino a počula som naň rôzne názory. Tak vydržím a skúsim spomínaný mamatest 🙂.

evkamotka
25. júl 2019

Ja som tiez na zaciatku spinila, resp cele prve 2 mesiace. Skusaj rano bud kym nebudu 2 // alebo kym nefostanes riadnu ms.

zuzkka3
autor
25. júl 2019

@evkamotka a testik si mala kedy pozitívny?

san_dra11
25. júl 2019

@zuzkka3 byt tebou by som este pockala minimalne tie 4 dni a ak ti nepride ms tak si sprav rano test. Z ranneho mocu si je najlepsie robit test. Vtedy byva najpravdivejsi.

evkamotka
25. júl 2019

@zuzkka3 v den kedy som cakala menzes uz bol pozitivny ale ja som skor ani neskusala

mimka11111
25. júl 2019

@zuzkka3 ahoj,u mna je pravidlom,že pár dní pred mms spinim ....či je to len MMS,alebo začínajúce tehu zistíš až o pár dní

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminuska
25. júl 2019

@janulka1985 mne ovulačné krvácanie nastupilo pred pol rokom , mala som 43 rokov. Testy aj na nastupujúcu menopauzu sú negatívne , takže ešte nie som v klimaktériu a tiež pozorujem takuto zmenu a ešte aj po menzese dlhšie špiním. Mám menzes 4-5 dní , tri dni špiním , potom mám prestávku na 4 dni a začínam špinit bud nahnedo alebo tehlovo a ovulujem. Až po ovulácii mám po tomto všetkom pokoj . U teba v tom nemusí byt vôbec vek .

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkka3
autor
26. júl 2019

Baby, tak dnes už žiadne špinenie, iba normálny výtok. Teoreticky som mohla mať neskôr ovuláciu a toto špinenie mohlo predstavovať uhniezďovanie? Ak áno, teda kedy od uhniezdenia je najlepšie testovať? Nechcem zbytočne skoro mínať testy.

evkamotka
26. júl 2019

@zuzkka3 ja by, som testovala kazdy druhy den odo dna ocakavanej ms. Neriad sa hypotezou uhniezdovania

zuzumajko
26. júl 2019

@zuzkka3 zuzi ako vravi @evkamotka - aj ja som tak testovala

zuzkka3
autor
26. júl 2019

@evkamotka , @zuzumajko .. dobre baby, tak skúsim testík za cca 3 dni. Ešte predsa posledná otázka, mohlo by ísť aj o cystu? Či tam sú iné príznaky? Ďakujem.

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkamotka
26. júl 2019

@zuzkka3 moze ist o hocico ale to su vsetko teorie ak nepojdes k dr. Ved si rob testy, ak budu stale negativne a ms ninde, zbehni k dr. Alebo bude pozitivny... Alebo dostanes ms....

kaktusim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre