Ahojte dievčatá. Dnes som mala dostať MS, no mam pozitívne tehotenské testy. Dnes ráno som ale mala taký do ružová výtok, potom nič a teraz znovu trochu. Neviem co nám spraviť, či ísť k dr. keď aj na pohotovosť, alebo je to normálne? Bojím sa, aby som niečo nepodcenila.
@lenka2710 a nepredpisal ti nic na udržanie? Koľko ti meškali keď si tam šla?
@katttka1981 ked som tam bola,tak tuším vyše týždňa, mala som ich dostať v sobotu a nic, o týždeň v nedeľu som si robila test a dve čiarky,šla som hneď na druhý deň,dala mi len kyselinu listovu
Hlavne bud v kľude. Stres plodu nepomáha, keď sa má udržať udrží sa. Bohužiaľ, neovplyvnís to. Osobne si myslím, že to nič nie je, že je to v poriadku, pretože aj ja som v čase menzesu mala krv po utretí na WC, slabé špinenie jeden deň áno, druhý zas nie, tretí zas špinenie až som si urobila test nedalo mi to a bola som tehotná. Niektoré ženy to tak proste majú, že v čase menzesu slabo špinia a nemusí to znamenať nič zlé 🙂 ja som mala špinenie dokopy 4dni, potom som sla k dr. V 8tt a už bolo krásne vidieť aj ❤️ zbytočne sa nestresuj, uvidíš, bude tam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katttka1981 Ahoj,ja tiež riešim to iste! Mala som dostať MS,miesto toho pozitivny test a spinenie! Išla som k dr, na sone bolo všetko tak ako ma byť a dr mi povedala že to môže byť z toho,že som mala mať v tom čase MS! Že dúfa,že sa babo v brusku udrží a že mám pit citrónovú vodu, jesť kivi a zelenú papriku,že je to proti krvacaniu
Drzim palceky