Ahojte 4ty deň mám pozitívny test, zajtra mám termín očakávanej MS a dnes som mala slabé jednorazové hnedé spinenie. Vie mi niekto vysvetlit, čo sprevádza tento jav a či je to OK?🙂
V case ocakavanej ms moze zena slabunko spinit/krvacat aj v tehotenstve. Ak to nie je silna cervena krv,ktoru sprevadzaju krce/bolesti,malo by to byt v poriadku. Test ti pekne silnie,hlavne klud a ak sa budes citit dobre,staci o 2 tyzdne ku gyn 🙂
Ja som spinila,aj krvacala,trvalo to hadam aj dva tyzdne,lekar mi dal ascorutin a povedal,ze to moze byt aj naznak MS,ale nie je to klasicka MS,moze to byt aj zvacsujucou sa maternicou,kedy “praskaju” cievky,moze to byt potrat…ale tu netreba mysliet hned negativne,ma to mnoho zien a taky “vytok” sa este moze objavit. Zavolaj gynde,mozno ta prezrie hned…
Ja som tak mala pri vsetkych 3 tehotenstvach a mne dr hovorila, ze to je uhniezdenie vajicka. Vsetko bolo ok.
Je to preto, ze mala nastupit ms a telo si to pamata. Mna hrozne po vynechani ms boleli vajecniky. Lebo telo este mevie ze je tehotne a pamata si co robi kazdy mesiac tak to skusa aj teraz. Tak polopatisticky
Držím palce!
Ďakujem vsetkyyym, bol to iba včera taký jednorazový výtok (snáď 2 kvapky) odvtedy nic 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto ti nikto nepovie. Moze a nemusi to byt ok, ostava len cakat.