Ahoj dnes som zacala nejak spinit iba trosku ale robila som si test kde mi.vysiel duch.. je to normalne ? Platí to vobec ?
To nikto nevie, zbytocne je robit testy pred vynechanim menstruacie
Ja som mala také spinenie namiesto MS a neprestavalo , tak som si spravila test a tam slabá čiarka, takže smer doktor a nasadený duphaston, inak mi to trvalo asi celý mesiac prvý, je to spôsobené aj tým, že vajíčko sa vnara do kyprej maternice a praskajú cievky, ktoré, sa prejavujú týmto spinenim. Ale takisto sa ti môže rozbiehať aj MS.
@brunettka89 dakujem za info.
No ja som.si robila test dnes ráno a mala somnebude.tam.ducha a mám aj to spinenie slabu krv tak som.nevedela co si o tom mysliet skúsim.vyskusat este test neskor
ja by som kazdopadne navstevu u dr neodkladala, moze to byt aj samovolny potrat. viem z vlastnej skusenosti. tiez som cakala kedy ciarka zosilnie a cakala som dovtedy, kym sa mi vajicko neuvolnilo, nebolo dostatocne uhniezdene..keby bolo keby..doteraz si to vycitam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podľa mňa je dosť možné že si tehotná