Mile damy.. Ja tu takto lezim a rozmyslam ze sa spytam. Pre niektore absurna otazka ale preco nie... s muzom sa snazime o babo.. 11 nov som mala normalny menzes... a teraz mam plodne dni a zacala som spinit... upozornujem tento mesiac sme nemali sex koli zdravot. Problemom. Minuly mesiac sme sa snazili intenzivnejsie ale museli sme prestat nakolko som brala injekcie Ketanol koli chrbtici. z coho mozem prosim vas cez plodne dni krvacat? Resp vo vytoku je slaba krv za kazdym ked sa utriem... Dakujem za odpovede 🙂 pekny vecer
@stevvvka som len znepokojena z toho krvacania lebo som take este nezazila... dakujem za odpoved😊
@carinka888 treba ísť gynekológovi, môže to byť aj s liekov, ale aj infekcia nejaká.
@m_o_n_c_a_k momentalne nemozem ist sme v karantene.. preto sa pytam vas ci nie su skusenosti... urcite budem volat lekarovi
ako bolo spomenute, hormonálna nerovnováha, ovulácia... tehotenstvo urcite nie ked si mala riadnu ms a nemala si ani styk.
@snazilka_bio_mamka dakujem krasne za odpoved.. asi stym nic nerobit len pockat kym sa to zastavi?
Ahojte žienky mám otázočku,15.11 som dostala menzes.22 som mala styk a dnes na 13 deň cyklu som farbila trošku a v podbrušku mám taký pocit ako keby sa mi tak niečo hbalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Krvácanie resp špinenie uprostred plodných dní je spôsobené hormonálnou nerovnováhou. Nepoteším ta, ale tehotenstvo to nie je.