Dobrý deň, mala som dostať menštruáciu 10.10. ale len včera 15.10. som začala mať špinenie,ale len keď sa utriem takú hnedo ružovú krv,alebo čo to je,nerozumiem tomu ešte som to nemala. Vložku mám úplne čistú,nekrvácam ako bežne. A tak som si spravila test,a je tam ako keby niečo vidieť,neviem či aj na fotke,ale nemožno to považovať za plnohodnotnú čiarku,ma niekto a takýmto niečom skúsenosti? Volala som aj doktorovi,povedal aby som pockala do zajtra či sa menzes na plno pustí 🤷♀️
Ahoj, niečo sa tam črta 🙂 tiež som mala najskôr slabú čiarku (síce pred termínom ms) ale tiež som spinila 🙂 skús urobiť test aj zajtra, ale niečo sa tam črta 🙂
Tiez tam vidim slabu druhu ciarku. 🙂
@zanzilady test je úplne rovnaký ako aj bol 🤷♀️ a špinenie je slabšie,skoro žiadne.. ktovie či nejde o mimomaternicové tehotenstvo,nebolo by to prvýkrát u mna 😓 štvrtok alebo piatok by som mala ísť na sono,doktor povedal že mi dá vedieť ešte ktorý deň ma tam vtisne medzi ostatne pacientky
@naty_10 mne tiež test asi 2-3 dni nejak netmavol, akože asi hej uuuuuplne sa bolo treba na to sústrediť. A špinim takisto aj ja, aj včera som aj minuly týždeň a už som bola na sone a mimomaternicive to nie je 🙂 to spinenie je normálne kým to nie je krvácanie. Takze len mysli pozitívne a bude dobre uvidis 🥰a robila si si tu istú značku testu ?
@naty_10 no ja keď som bola tak tam boo zatiaľ len gestacny vak, ale bolo vidno ako sa v priebehu 3 dni zväčšil 🙂 teraz idem v pondelok k DR a už by malo byt aj srdiečko. Inak mi Dr povedala že je všetko v pohode, brali mi vtedy aj krv kvôli Hcg, keďže som aj spinila. A všetko dobre. Dala mi akurát duphaston, a magnerot a povedala že si mám kúpiť femibion.
@zanzilady no taký maly “update” včera mi úplne špinenie vymizlo,mám taký priesvitný výtok takže zajtra idem ku gynekológovi 😓🤷♀️ bojím sa,aby to nebolo niečo zlé a bojím sa,že budem sklamaná ak to nie je tehotenstvo,aj keď si to tehotenstvo nechcem pripúšťať aby som nemala nádej,ale nejde na to úplne nemyslieť 🤷♀️
Neviete prečo ma môže bolieť cela panva ? Bedrá, kríže, podbruško? 😓 nedá sa mi ani spať,som úplne nesvoja
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@naty_10 ako povedal dr. Treba počkať, či sa ms spustí alebo nie. Ak nie, skús o 2-3 dni test zopakovať. Ak si tehotná, čiarka bude už pekne viditeľná.