Stalo sa niekomu z Vás niečo také, že na sone Vám nebolo potvrdené tehotenstvo a napriek tomu ste bola tehotná? mám príznaky tehotenstva,test negatívny, a dokonca som mala aj menštruáciu 4dni síce krátku a slabú , ale predsa, bola som na sone u gynekologa, sonom sa tehotenstvo nepotvrdilo, ale dr. ho napriek tomu nevylúčil ... samozrejme idem v pondelok na krv a tam sa ukáže, len som zvedavá či niekto podobnú situáciu zažil 🙂 ďakujem
@sissy27 myslím,že výsledky z krvy budú skôr, než si stihnem zopakovať test,ale zopakujem🙂 ... tak možno som skutočne tehotná 🙂 aj keď som mala ms 🙂 dnes sa stáva všeličo, príznaky nemyslím,že by boli vsugerované, kedže sme druhé bábo zatiaľ neplánovali ani som naň nepomyslela, až kým neprišli príznaky 🙂
@lluckaa ms môžeš mať normálne - prvé tri mesiace to nie je nič výnimočné, jednu čo poznám, jej prvý krát vynechala v 5.mesiaci...
testy a odber krvi sú v podstate to isté - zisťuje sa prítomnosť hcg, ak nie je v moči, nemusí byť ani v krvi, resp. tá hladina je tak nízka, že sa nedá zistiť...
ale test si môžeš zopakovať aj v pondelok ráno pred odberom a uvidíš 😉
@sissy27 aha, nemám s tým skúsenosť, pri malej som prišla na gyndu a už som bola v 6tt a bolo to vidieť na sone, ale taktiež som bola po ms, takže by sa mi to mohlo zopakovať aj pri tomto prípadnom tehotenstve, ale ďakujem za tvoju skúsenosť 🙂 testy som tento týždeň robila 3, ale spravím aj budúci týždeň aspoň jeden 🙂 ... bojím sa aby som nemala nejakú hormonálnu poruchu, radšej chcem bábo 🙂
mne sa tehu zistilo az v 6tt drzim palce 😀
Ahojte chcela by som sa poradiť čo poviete na môj prípad. Cez víkend som si urobila v sobotu večer test vyšiel pozitívny pre istotu som asi o hodinu zopakovala ďalší test tiež bol pozitívny aj v nedeľu z ranného moču mi vyšiel test pozitívny. Dnes som bola u gynekologičky robila mi sono klasické aj z dola a neukázalo nič. Pytala sa má keby som mala poslednu menštruáciu tak 16 septembra a od vtedy nič. Lekárka sa má pytala či pichneme vyvolavacku ale nechcela som ani náhodou .
@misa2704 Ahoj ak maš pozitivne testy a ešte nevidela nič na sone tak ti mala vzat krv a nie davat otazku či pichneme vyvolavačku?? 😨 🙄 z krvi by bol jasny vysledok a na sone by videla tehotenstvo mozno neskor na tvojom mieste si dam odobrať krv a vieš načom si a hlavne dr ti to mala navrhnut ako prve
Strašne ma sklamal prístup lekárky som po operácii a opäť si nenechala ujsť narážku no kedy ste sa stihli milovať teraz ste po operácii. Chore.
@misa2704 je to tvoja sukromna vec ona nech ti ponukne vyšetrenia na ktore maš narok a nie s gynekologičky sa stane psychiatrička.. nebrala si po zakroku nejake hormony? sprav dalsie testy vezmi ich zo sebov j dr a ukaž jej nech si da okuliare a vyšetri ta,popripade zmen lekara to bude najlepsia volba asi
@misa2704 Krasne pozitivne a 😉 gratujem nech je tehulkovanie bez problemov 🙂 na tvojom mieste hladam inu dr s ludskym a hlavne dobre odbornym pristupom.. ja mam už 6r dcerku ani moja dr nevedela prv najst kde je ale vysetrovala ma sonom a hladala až sme ju našli a nedam na dr dopustit škoda,že nie každy ma takyto pristup a svoju pracu berie hopla hola..hlavne mysli pozitivne a opatruj sa
Ďakujem ti veľmi pekne. Potešilo ma to. A hlavne povzbudilo. Verím, že drobec je tam kde ma byt. Fakt tI ďakujem. Budem určite riešiť inú Dr. Ešte raz vďaka :-*
Dievčatá nechcem strašiť. Ja som po operácii-mimomaternicové tehotenstvo. V sobotu som robila test-pozitívny (20 dní meškania pri veľmi nepravidelnom aj 40-dňovom cykle). V pondelok špinenie. Na pohotovosti pri sone nič nevideli, hcg nízke... V stredu sa pridalo normálne krvácanie, hcg bolo vyššie, v pondelok ešte vyššie, ale stále nízke na normálne tehotenstvo.... Až v nemocnici ma prijali s totálnymi kŕčami ďalšiu stredu v noci a na ďalší deň operácia.... Nikto neveril, že to bude mmt a bolo.... Toľko sono vyšetrení mi robili a nikto tam nič nevidel... Chcem len povedať, že u dr. si treba trvať na svojom, krv zobrať a sledovať... Mám doma skoro 3-ročného syna a keď si predstavím čo sa mohlo stať... Každopádne môj gynekológ mi hovoril, že nevie prečo, ale na jeseň je týchto mmt najviac... Veľmi držím palce, aby toto nebol váš prípad....
@misa2704 no este by som tyzden pockala. ja som prvy test robila tesne pred ms a nic nebolo. potom som robila ked 3dni meskala a uz tam cosi bolo. ale cakala som s lekarom,nakolko viem,ze v skorom stadiu nic neukaze. po tyzdni meskania som volala,ze mi meska a mam pozitivny test. objednali ma v nejakom 6tt na krv a sono. a tam to aj potvrdili. ak aj neskor bude mat lekarka zly pristup,urcite vymenit.
@misa2704 nemaš zač dakovat 🙂 určite to nenechaj len tak bud si nastoj na svojom u dr a nech otvori oči poriadne a venuje sa zodpovedne svojej praci.. alebo čim skor najdi noveho 😉 ja by som už dr s takymto pristupom asi nedoverovala ale každy mame svoje pre aj proti.. Chapem ta ako si sa mohla citit ideš tam s nadšenim,že ti potvrdi krasnu spravu tehulka a ona ta odbije vyvolavačkov. 🙄 😒 Hlavu hore a davaj pozor na svoje zdravie aj toho drobca čo nosiš pod srdcom,nedaj sa odbit žiadnov blbov pripomienkov..drzim palce silno
@misa2704 na sone vobec nemuselo byt nic vidiet kedze sa jedna cca o 3 tt tehotenstva drzim palceky a dajte vediet
Ste zlate kocky pise vas viac tak reagujem hromadne.
@lusyinka Ano počula som že je teraz nejako veľa prípadov mmt je mi ľúto že sa tI to stalo. Držím ti palceky aby sa vám podarilo znova a už aby sa uhniezdilo presne tam kam má :-*
@bobulko tak poslednú ms som mala 16 septembra mešká mi okolo týždňa viem aké úkony by lekárka mala urobiť tak preto som najviac zhrozena ostala keď mi navrhla vyvolavacku mali ste vidieť moju tvár išlo má potrhať od zlosti. @karmela no som veľmi zvedava pretože kvôli tej operácii s prsnikom na ktorej som bola má objednala na ďalšiu kontrolu 28.10 a povedala no pri kontrole a ukončení marodky urobíme aj sono. A fakt ďakujem za podporu ešte raz :-* @melindacicusik tak dúfam že opäť Má lekárka neodpise ak prídem 28.10 na kontrolu pretože ak teraz mám cca 3tt tak 28 to vychádza zhruba 4tt až 4,5tt a čo čítam tak na sone vidiet až od toho 5tt 😔
@misa2704 Moja neboj nič všetko bude ok.Ja som bola u dr v den meškajucej ms test som mala pozitivny ako ty a našla mi už bublinku a v nej malu bodku..O dva tyzdne neskor už som pocula ozvy srdiečka 😵 A mimochodom čo ma spoločne zakrok ktory ti robili na prsniku s milovanim?? ja by som sa to tvojej dr opytala či je to vada,že nemožeš sa milovat ani otehotniet po zakroku na prsniku..Ved ta nešili tam dole,tak mi pride fest nerealna jej otazka aj pristup... drž sa a hlavne sa nedaj odbit ak bude zase mudrovat nahodou 😉
Prišlo mi to skôr ako keby som ju otravovala že bola kontrola po operácii prsníka a k tomu meškajúca ms a pozitívny test tak asi potrebovala zapichnut vôbec sa to nehodilo už sa mi rieši iný Dr tak dúfam že sa aj podarí beriem kartu a kašlem na taký prístup lekárky.
TaK to si ma dobre pobavila 😀 Vďaka určite sa ozvem :-*
@misa2704 utekat od nej.... ja mam paradnu dr. Mozem povedat, ze ona mi velmi pomohla ako clovek. Ked som cakala dcerku s nadorom, tak strasne ma vsetci dr zmagorili a tlacili do prerusenia v 19.tt, ze som mala slahu chvilku. A tak som jej tam plakala a ona ma vtedy tak povzbudila ako nikto iny. A hoci sa mi narodila dcerka s 2 kg nadorom, dnes je z nej uzasna patrocna slecna. Mojej dr sa dostat je tazko, ale ako odbornicka a clovek je uzasna. Prajem ti, aby si taku nasla aj ty.
Tak to som rada že je dcérka v poriadku a máte z nej radosť. Ďakujem pekne dúfam že sa mi čoskoro podarí k takej doktorke dostať.
Inak babizne tá vyvolávačka nespôsobuje potrat. Ak si tehotná, práveže pomáha udržať plod... Kamoška je sestrička na gyn-pôr. oddelení a vravela mi to tak.... Takže sa nebojte 🙂 A @misa2704 ďakujem, už sa dávam dokopy.... teraz počkať na menzes, potom 3 cykly a môžeme skúsiť znova 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lluckaa ak si len na začiatku tehotenstva, tak na sone nemusí byť nič vidno a test môže byť negatívny... treba zopakovať o týždeň-dva, test aj sono...
ja som mala pozitívny test, ale na sone nebolo nič vidno, o týždeň už áno...