Som zbabelá urobiť si test.

27. nov 2019

Ahojte. Už v úvode chcem napísať, že viem ze tu žiadna z vás nemá veštec ku guľu a nevie mi povedať, či som tehotná. Na to je lekár. Ja vás však prosím o radu, či skúsenosti, pretože som zbabela. Som zbabela urobiť si test, nakoľko mám obavy zo sklamania. O co teda ide? S manželom sa snažíme o bábätko a nedarí sa. Dlhsiu dobu som tomu nepripisovala význam a nechala tomu voľný priebeh, ale priznám sa, že každý mesiac som bola sklamaná a potajme plakala keď to prišlo. Po roku som zašla k doktorke, a ta zistila ze mam zápal a predpísala mi macmiror z ktorého mi meskal menzes 2 týždne. Menzes mi prišiel na 42 deň. Bolo to silné a hrozne. Potom sa mi menzes vrátil do 28 dňoveho cyklu, lekárka potvrdila že som zdravá macmiror zabral. A teraz mi menzes mešká 9 deň, ovu om si od sledovala a snažili sme sa o dieťa v plodných dňoch. V deň keď som mala dostať, som cítila silné bolesti a kŕče v podbrušku, ale menzes sa nedostavil.prsia ma bolia neskutočne. Žalúdok mam ako na vode, zmeny nálad a únava..prosim vás žienky, myslite ze môžu to byť už tehotenské príznaky? K doktorke mám ísť až o týždeň.

andreagartnerova
27. nov 2019

Skús sa odhodlať a sprav si test, už aj tak s tým nič nezmenis... Ja som mala také príznaky ako ty a meškali mi menej a čakala som drobca🙃

marinecka95
27. nov 2019

Ahoj 🙂
Nie si zbabelá, úplne ťa chápem - tiež sa dlho snažíme o bábo. Ale uvedom si, že ak to je tehotenstvo test ukáže, ak nie - bude negatívny. Potvrdí lekárka. Ale tvoje obavy nijako tomu nepomôžu (aj keď ťa celkom chápem), že je “lepšie” žiť v nádejí, že sa podarilo ako prijať to, že to opäť nevyšlo 🙄. Držím palce

lenka2710
27. nov 2019

Urob si testik, naozaj! Budeš dúfať ďalší týždeň a bude to pre teba horšie
Ja som mala rovnaké príznaky,keď som sa s malou jasila a náhodou ma buchla alebo zatlačila na prsia,som myslela že z kože vyskocim od bolesti! Tiež som mala kŕče!
Tak odvahu a do toho, výsledok nezmenis, držím palceky

amienne
27. nov 2019

Potom som zbabela bola aj ja ☺. Po niekolkych neuspesnych vysledkoch ,a ze ich bolo vela, som sa zaprisahala, ze uz ziaden test robit nebudem a ked bude meskanie vyse mesiaca pojdem radsej rovno k Dr. Uz som nevedela zniest ten pocit sklamania. Drzim palce nech to vyjde

katarinka89
28. nov 2019

Môžu ale aj nemusia 🤔 urob ten test,. Vždy je nadej

giuli
28. nov 2019

Skus poprosit partnera,nech ho spravi za teba,daj mu len poharik s mocom a nech ho spravi on....zapojis ho do toho a mozno v dvojici budes mat viac sily aj ty...drzim palce

danginko
2. dec 2019

hlavne netreba sa velmi upierat na to, lebo clovek z toho zosaleje..cim viac budes "tlacit", len horsie...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre