Som v tom hneď po vysadení antikoncepcie?

nikus20
12. nov 2013

Krásni dník všetkým,
Mám takú otázku , že neberiem antikoncepciu druhy mesiac, hneď cca 5 dni po menštruácii sme boli spolu asi tri dni za sebou. Menzes som mala 25.10.2013 , už som raz bola tehotná ale vtedy som príznaky ako začala som veľa jest už v druhom týždni som nemala ale momentálne ja neviem som furt unavená furt jem už teraz minulú noc už aj zle mi bolo o 4 ráno. Možno si namyšlám alebo je to možné že už cca prvom týždni by som bola? a hneď mám príznaky? máte niektorá skúsenosti že hneď prvom týždni mate priznaky? menzes mám dostať až 22.11.2013 bud. týždeň.neviem si radu moje prve dieťa umrelo ale musím od klopať nič som nepociťovala ale teraz niečo hrozne aj prsia ma bolia. Ďakujem

nikus20
autor
12. nov 2013

a zabudla som že vela krát chodím na zachod aj vnoci

jul11
12. nov 2013

@nikus20 mozes byt. pravdepodobne test nic neukaze.najlepsie pockat a otestovat sa po tom 22.11. drzim palce

nikus20
autor
12. nov 2013

@jul11 dakujem🙂 hej hej budem musiet pockat aj ked je to take na nevydrzanie🙂

zuzinka1989
13. nov 2013

no mozes, aj nemusis...ja som mala podobne "priznaky" v ramci rozhadzanych hormonov po vysadeni HAK 🙂 takze fakt nezostava nic ine, iba pockat....a hlavne, ak si brala HAK dlhsiu dobu, telo ma co robit, aby si zvyklo na fungovanie bez nej...ja som mala nevolnosti, podobne ako v tehu, prsia ma boleli dost slusne a hlavne bradavky....a bolo to len z vysadenia....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre