Zdravím.. chcem sa opýtať. 14dni mi mešká menštruácia robila som si test dnes zial negatívny ... Myslíte že by som aj tak mohla byť ? Myslíte že je ešte skoro na test ? Ďakujem
@karmela áno objednaná som už k lekárke ale až o dva týždne ... Ms mi meškáva ale maximálne 5-6 dní ... Vôbec netuším
Aj ja som to tak mavala,ze mi ms meskala aj 2 tyzdne a tehu som nebola
Mohla, to proste nie je vylucene. Fuufha to dost, skor sa ti k nej ist nedalo? Tak to ti zostava len cakat a testovat sa ak menzes nepride
@kamca12311 ak ti mešká mrcha tak je to dosť pravdepodobne, že budeš v tom. Ale skús ešte nejaký ten čas počkať a vyskúšať nejakú inú značku testu. Niekedy je aj v tom problém.
@klaudscha11 nedá skôr .. tiež som chcela ... Sama neviem .. ovulaciu som mala 11.12. styk posledný bol taktiež 11.12. od vtedy som nefoslata v čase keď som mala dostať som mala také stavy že som nonstop chcela späť asi týždeň .. uvarila som upratala a spala ... ... To ja nezvyknem. Preto mi to vôbec nejde do hlavy že test bol negatívny
Inak žiadne iné príznaky tehu . Možno len to že som nafúknutá ako balón . ..pri prvom som zistila že som v tom až v 3mesiaci .. mala som normálne ms meškala ani zle mi nebolo nič .. preto mi je to také podozrivá
@kamca12311 pardon ovulácia 11.1
Plus meram si stále bazalnu teplotu . Dnes ráno bola 37.4
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak je test negat po dvoch týždňoch pravdepodobne to tehu nebude.Jedine ak máš nepravidelný cyklus a ovulacia bola neskôr.Ale po takom meškaní už by som zašla k Dr nech ťa pozrie 😉