Ahojte baby, chcela by som poprosiť o radu. Antikoncepciu som vysadila kvôli tomu, že sa chceme začať snažiť o bábo, a taktiež kvôli nežiadúcim účinkom. Dobrala som poslednú tabličku ATK, začala mi menštruácia. Prebiehala 4dní. Ďalšie balenie som už neužila. Na ďalší mesiac som dostala menštruáciu presne v čase keď som ju mala dostať aj pri braní ATK, tj. 18.11.2012,.. bola síce bolestivejšia a trvala tak 5 dní. Od vtedy som ďalšiu menštruáciu nedostala. Ako som prestala užívať ATK, mala som priehladný výtok bez zápachu ( december 2012 ), postupne sa menil na taký žltohnedý. Bolesti v podbrušku som mala v čase keď som mala dostať v decembri menštruáciu ale nedostala som, namiesto toho som mala výtok, nie moc hnedý a bolo ho dosť vela. Nemám žiadne iné problémy, okrem tých výtokov. Teraz, akurát dneská som mala výtok slabohnedý a trošku pichanie v podbrušku, taký tlak. Na vyšetrenie u doktora som objednaná až na budúci týždeň, tehotenský test negatívny. Môže to byť dáky problém kôli vysadeniu antikoncepcie že by sa mi telo pobláznilo alebo niečo podobné ? Potom prečo tie problémy s výtokmi, ani žiadne svrbenie nič. Vopred ďakujem
@zuzana_zuzana Ahoj ,,moje kamosky , spoluziacky ,,známe po vysadení antikoncepcie ,,dostali M az po mesiaci , dvoch troch 😉
@zuzana_zuzana Môže to byť tým, ja som po vysadení prvý krát dostala normálne a potom pol roka nič a potom ešte asi rok či vyše trvalo, než sa mi ako tak cyklus upravil. Tiež som niekedy namiesto menzesu mala len také špinenie. Pri braní ATK sa ničí výsteľka maternice, tak jej trocha trvá, kým sa zregeneruje 😉
Ahojte baby 🙂Poslednu M som mala 06.11.2012 nechraneni sex sme mali 11.12.2012 zajtra to bude uz mesiac a moja doktorka mi stale tvrdi z tehotna niesom a bohuzial ani krami nemam tak nevie co mam robit.Test tak isto mi ukazal jednu palicku ☹ Brala mi krv na hormony a povedala mi ze nemam dostatok hormonov nato aby som dostala M.Porate mi ako mam postupovat dakujem 😖
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
AHOJ!Ja si myslím,že to môže byť od toho,že si prestala brať ATK a maternica sa ti zase takpovediac naštartovala.Neboj,lekár ti určite pomôže,ale určite to nie je nič vážne.Max dostaneš nejaké čípky na prečistenie.Držím palce!!