ahojte.chcela by som sa spytat,menstruacia sa mi skoncila pred 2 dnami .Ale mam pocit ze daco neni v poriadku strasne vela jem vzdy mam chut na jedlo najme na sladke, v poslednom case jem skoro kazdu hodinu nieco, a ked sa aj najem tak o 10-20 minut som zase hladna, a v poslednom case mam tocenie hlavy,a som dost unavena a aj sa mi zväcsili kusok prsia a som aj pribrala 2 kila. Pred 2 tyzdnami som si robila test a vyslo mi ze nie som tehotna tak nechapem od coho to moze byt aj ked som mala normalnu menstruaciu. Som pocula ze aj ked ma zena menstruaciu moze byt tehotna tak ako to je? Som aj fajciarka ale cigareta mi neprestala chutit. prosim poradte mi ...dakujeem
@lollipop22 ja si myslim, ze tehotna nie si...
psychika je niekedy vacsi pan.....urob si radsej test, to mas skor ako cakanie na odpoved v diskusii 😉 ...potom napis vysledok 🙂
je tu mnoho diskusii na temu "mozme byt tehotna a pod".... kup si test a uvidis... a ked chces byt tehu tek nefajci
dobre spravim si test a ozvem sa ..bola by so rada keby boli 2 ciarky 😒 ...dakujem baby za odpovede
Toto co je za otazku.Ved si urob opat test a uvidis,ak si si nie ista,chod k lekarovi pozrie HCG.Obrovsku chut do jedla som mala inak asi mesiac aj ja,testy su negativne,takze asi som len ja pazrava a neobzrata 😀 Mozno si na tom rovnako.A mozno nie.Test,lekar.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lollipop22 Ked si snazilka, v prvom rade by si nemala fajcit. Pribrala si mozno preto ze tolko jes. A ano, teoreticky mozes byt tehotna aj ked si mala ms, ale vsak si sprav test a uvidis.