Som v tom

rbebe34
16. feb 2024

No dneska rano som si skusila urobit test clearblue test a prekvapilo ma že mi vysiel pozitívny po 3 týždnoch meskania 😊takže som stastna len este uvidim po dalsiom teste
Takže baby chcem sa vas opytat ako ste to oznamili svojmu partnerovi nejakym prekvapenim alebo len tak ?
Lebk ja neviem ako to mam oznamit🙈

anjelicek26
16. feb 2024

Tak tri tyzdne meskania si vydrzala netestovat, odpadnem... kazdopadne gratulujem a sup sup na gyndu, uz bude aj srdiecko bit... ked si uz vydrzala tak dlho, tak pockaj a daj mu fotku zo sona ;)

rbebe34
autor
16. feb 2024

@anjelicek26 vies čo jeden alebo dva testy negativne mi vysli tak som to moc neriesila som si myslela že pridu a pozri dneska rano vysiel pozitivny😊

anjelicek26
16. feb 2024

@rbebe34 zavolaj lekarke kvoli sonu, uz si to tajomstvo tych par dni nechaj pre seba ;) Podla mna ta vezme hned pondelok, ked ti tak dlho meskaju a potom s fotockou (mozes dat do obalky, ocko vidime sa v novembri )

zanzilady
16. feb 2024

Ja som otvorila kindervajíčko napísala odkaz tam kde mala byt hračka azatvorila naspäť 🙂 a zatavila 🥹

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
16. feb 2024

Meskali ti a test bol negativny?

rbebe34
autor
16. feb 2024

@beata_k prvy tyzden bol negativne

adryanka66
16. feb 2024

isto si sprav este radsej dalsi test, kludne aj dva a inych znaciek. vies ako, pre istotu, ked predtym vychadzali negativne. pretoze aj po tyzdni meskania by ti mal vyjst pozitivny predsa.

rbebe34
autor
16. feb 2024

@adryanka66 uvidim este skusim este nejake testy

drakvak
16. feb 2024

@rbebe34 Aj mne tak vychádzali najprv negatívne testy a potom pri dlhšom meškaní pozitívny v oboch tehotenstvách. Zrejme máš ovuláciu neskôr alebo dlhší cyklus. Blahoželám 😊

rbebe34
autor
16. feb 2024

@drakvak mam dlhy cyklus takže to moze byt tym 🙈

drakvak
16. feb 2024

@rbebe34 Určite áno, ja som mala naozaj dlhý. S kamoškou sme mali ten istý deň posledný menzes a jej syn sa narodil 2.9., môj 25.9. Jej trochu skôr, môj trochu neskôr a viac ako 3 týždne rozdiel 😉

charlottha
16. feb 2024

testovat az po troch tyzdnoch meskania, no ja by som uz po prvom tyzdni, nevydrzala by som :D no pokial si potrpis na romanticke veci a prekvapenia spravila by som to formou ze ideme sa spolu odfotit a ty nenapadne budes drzat ten tehotensky test a potom ked si pozriete spolu fotku tak to tam bude :D

maryetta
16. feb 2024

Tym ze mas nepravidelny cyklus tak ono to ani tolko az nemeskaju. Ale to je jedno. Ani si v tom 🙂
Ja som to mala pri prvom. Nepravidelny cyklus ale vedela som kedy mam ovulaciu.
A rozdiel v terminoch ms a utz bol necele 3tyzdne takze ozaj podobne ako ty.

eva233
16. feb 2024

My vždy keď niečo oslavujeme alebo si ideme niečo vydiskutovat vážnejšie, tak nalejeme víno do svadobných pohárov ( to je vlastne starý židovský zvyk, prečo tradícia svadobných pohárov vznikla). No a poste keď to bolo potvrdené tak som jemu naliala víno a sebe džús, so slovami, že teda ja by som musela piť za dvoch. 😉

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rbebe34
autor
16. feb 2024

@stastnamanzelka dakujeem velmi pekne❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre