Ahojte ☺️ 24.10. som mala dostať menzes, ale meškal. 27.10. som len slabucko mala a potom zase nič. Dnes som si urobila test a asi tam je aj druha slaba čiarka. Myslite ze by som mohla byt tehotna? Asi bude najlepsie urobit ďalši test ☺️
ja vidím dve čiarky...
@deti95060810 no vsak ja som si nebola ista ci dobre vidím, je to prvykrat
Grarulujem
Ano
Podľa mňa si tehotná, aj ja som mala takéto testy na začiatku. 🙂
@betina93 nech sa darí...🙂
@smolinecka urob si 10tkovy
@betina93 tento test je stopercent pozitivny 🙂
@betina93 ked si tehotna nemala by si zo zakonnika prace robit nocne, oznam hned po navsteve u gyn svojmu zamestnavatelovi, ze si tehu
@mrkvicka26,podla testu ano 😊
@kaia ale menzes som mala a v nedeľu pobede som zaca špiniť a včera pod večer som si spravila test a visiel ,a to môžem po hniezdenia ukázať na teste že som tehotná? nejako rýchlo 😊😊😊😊
@mrkvicka26 menstruaciu mozes mat kludne aj ako tehotna. Ja som mala tak a vynechala mi az dalsi mesiac
@mima1 jej sa teším .. 😊😊😊😊 už mi býva aj nevoľno ,ale zvládneme to sa teším 😊😊😊😊
@smolinecka uplne normalnu a nemala som ziaden priznak tehotenstva 🙂. Zistila som to az dalsi mesiac ked som asi tyzden meskala 😂
@smolinecka netreba strácať nádej, držím palce 😉
@smolinecka Mala som zvláštnu chvíľu červené take do ružová a potom len hnede a bola kradcia
@petulapetra Ja tam nic nevidim :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@betina93 Určite áno,sprav si za dva dni a mala by silnieť