Ahojte, viem ze tychto tem je tu milion tak ma prosim neukamenujte. 🙂
S priatelom sme mali nechraneny sex 13DC. Je dost mozne ze to bol den ovulacie. Alebo tesne po co usudzujem podla pocitov. Obycajne si davame pozor v plodnych dnoch ale teraz sme si nedali. Menstruaciu mavam pravidelnu - 27 dni. Pocitujem bolesti prsnikov od 16 DC cize tesnne po ovulacii a stale sa zvacsuje. Bazalnu teplotu som nikdy nemeriavala ale vcera som si zo srandy odmerala ale vecer (viem ze sa to ma rano) a mala som 37,4 a vlastne cez den sa drzi nad 37 vzdy. Menstruaciu mam dostat v stredu.
Co na to hovorite ? Hlavne teda na tu teplotu?
Dakujem pekne za odpovede 🙂
@pininka no len mna zacali asi 3 dni po ovulacii boliet a to je velmi skoro na priznak nejaky 😃 skor asi pms ci?
Napadol mi jeden vtip, že vopchal si tam rožok a keď bude z neho odhryznuté, tak si tehotná 😄 Ale teraz vážne, skôr to môže byt PMS, ale skús si v deň MS urobiť test (ak nedôjde) a uvidis 🙂
teplota poobede, cez deň a večer nemá žiadnu výpovednú hodnotu treba merať ráno ak chceš merať 🙂 a čakať do stredy či MS príde 🙂 mňa vždy bolievali prsia, či PMS, či tehu 🙂 sem tam sa stalo že ma neboleli...ale to fakt len výnimočne, takže ťažko povedať
@andrejkap123 to ze si si raz dva krat zmerala bazalnu to neznamena este ze si tehotna ta sa ti po ovulacii musi drzat tusim 17dni a prsia kludne mozu byt pms .. na test je este skoro mne vsetky ukazovali ked mi meskala 12dni! Negativ a 18ty den az pozitiv takze kludne byt mozes ale test to nie vzdy hned zaznamena.. uvidis ci bude meskat mrcha ale nadalej si meraj teplotu ja som si tiez merala kazdy den a nie rano no drzala sa mi okolo 37° ak neklesne o 4 a viac tak budes v tom. Drzim palce 😊
A ta teplota aj teraz mam hocikedy 37,4 alebo aj 37,6 hmmm.. nechapem to je uz dost predsa nie? Ci myslite ze to je normalne? (Ked to teda nebude tehotenstvo) 😅 tolko mavam ked som chora.. uvidime ale... 🙂
@andrejkap123 zalezi od toho kde si meras ja som si merala v ustach v posve je normalne este 2-4stupne+ nemala by pri tehotenstve kolisat mozno mas len ovulaciu teraz preto ti stupla pockaj ci pride mrcha viac ti nepomoze nikto 😁
@shilla23 no ovulacia bola takmer 2 tyzdne dozadu 😀 uvidime no
@andrejkap123 a to ako vies ? Podla testu ci si meras teplotu alebo ako ja som si volakedy myslela ze appka ukaze spravne 😁😁😁
@shilla23 vies co pred pol rokom som si robila ovu testy asi 3 mesiace za sebou a pekne mi to kazdy mesiac vychadzalo na ten isty den v mesiaci.. presny stred ako podla knizky 😃😃 tak predpokladam ze sa nic nezmenilo 😃
@andrejkap123 tak to si mozes mysliet zle 😁 staci maly stres choroba atd a ovu sa posunie ale podla mna by si mohla byt len cakaj na tu mrchu 😁
Ahojte chcela by som sa spytat mala som menstruaciu 5 dni stoho ten prvy den ruzovu na 2 den silnejsiu a na piaty den hnedu este som takto nebola zvycajne mavam menstruaciu 6 dni a v riadnej cervenej farbe pred 14 dnamy sme maly pohlavny vztyk s priatelom podla vas mozem v tom byt obcas zaujima ma ta menstruacia ci je to normalne DAKUJEM
@slavuska22222222 menstruacia nikdy nema byt jednej farby a jednej intezity krvacania keby si tehotna tak mas len spinenie 2-3dni slabe .. nie podla mna niesi tehotna a hento bola plnohodnotna menstruacia len cyklus sa meni😁
@shilla23 myslela som si ze v tom mozem byt kedze mam stale hlad a bolieva ma pod bruskom a v krizoch obcas sa citim aj nafuknuta niekto hovori ze menstruacia chodi niektorim zenam aj pocas tehotenstva tak uvidim
@rsiskar gratulka..veru netešít sa predčasne...az kym nemáš babo na svete vsetko je riziko..m
@maminka1986 máš pravdu. Len neviem kedy ísť doktorovi, či už budúci týždeň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ze si zrob test, nic ine ti asi nikto neporadi. Ale u mna boli prsia vzdy ukazovatel zacali ma boliet tak skoro ze som si ani test nemusela robit.