Som v tom?

nikus20
12. dec 2013

Baby viem vela krat je tu otazka taka ista no ja neviem co a ako 🙂 No BT som zacala merat az po OVU ..teraz som 7dní po OVU..no mala som aj spinenie dva dni jeden den strasne velke pichanie v podbrusku teraz tam mam talky v podbrusku ...no a zacali mi aj boliet prsia ani nei ze boliet taky tlak vnom je alebo ako to povedat su take citlive... co poviete? uz sa neviem dockat spraviit TEST ale je este skoro :(

diapozitiv01
12. dec 2013

Hod si kockou 🙂))
Treba vyckat, ale zatial pekny graf.

nikus20
autor
12. dec 2013

@diapozitiv01 jaj boze keby sa tak dalo hodit ze chem byt uz aby bolo 20.12 :P

lauritka
12. dec 2013

no zatila je to vo hvizedach ;) musis este par dni vydrzat 🙂 prsia mozu niekedy boliet len tak.. niekedy vobec.. to ma svoj vlastny zivot 😅 aj podbrusko.. radsej to ber ako to je.. potom si clovek nahovara a ked to nahodou nevyjde, o to vacsie je sklamanie..

nikus20
autor
12. dec 2013

@lauritka to je pravda🙂 no len ja praveze bolesti prs nemavam vobec len jeden den pred MS aj to skor ten den🙂 preto je to cudne a nemam to rada vzdy ked ma tak boli tak si poymslim zje take ked som porodila :( podbrusku zase take ppichanie som pri prvom nepamatam sa ze mala:D tak ze u man take veci sa deju tak je to zvlastne nechcem si nic nahovarat 🙂

beatricer
12. dec 2013

urob si ovu test a ak je pozitívny, môžeš sa potichu tešiť. Je tu taká skupina zisťovanie tehu pomocou ovu testov

nikus20
autor
12. dec 2013

@beatricer nadtym som rozmýšľala ale ze by o toľko dni skorej o 6dni teda 7?🙂

lauritka
12. dec 2013

@nikus20 😉 o uvidime....

beatricer
12. dec 2013

no skús, keď tehu ukáže 10-11 dní po ovu, tak ovu ti určite ukáže

beatricer
12. dec 2013
nikus20
autor
12. dec 2013

@beatricer myslis no mne neukazal min.rok ale ovu je asi viac citlivejsi no skusim od nedele 🙂a uvidime ci bude silniet ovu test a plus teplota🙂

makulu
12. dec 2013

Ahojte.potrebujem poradiť.27.11 som mala mať menzes ale nebol.tak som si spravila test a vynsiel pozitívny čiže že som tehotna.lenže 1.12 som dostala menzes tak som išla k doktorovi a ten povedal že nemôžem byť tehotná že ani na sonenič nevidí a že ak by som bola tak by som bola už v nejakom 6-7 týždni tak mi zobral krv na ich a výsledok bol taký že horšom mala iba 360 a včera som zase začala krvácať.bolesti nemám išla som na pohotovosť zobrali mi krv a aj repotender test mi robil a ukázala sa len jedna ciarka a ich je 490 a momentálne som v nemocnici a nevedia nič zistiť.čo to môže byť som po dvoch cisárskych rezoch.za vsetky rady ďakujem

beatricer
12. dec 2013

@nikus20 tak potom daj vedieť ako sa to vyvíja

nikus20
autor
13. dec 2013

@beatricer teplota zase stúpla 🙂

tonjadabik2
13. dec 2013

@nikus20 mojka ja som mala take pichanie vytok biely a bum 2 ciarky boli 😀

nikus20
autor
13. dec 2013

@tonjadabik2 no ako ja aj dneska vytok sem tam pichanoe 🙂

nikus20
autor
13. dec 2013

@tonjadabik2 tiež si mala už tak skprej hneď po ovu 5-8dni ?

beatricer
13. dec 2013

@nikus20 len nech to takto ďalej pokračuje, aj ja som mala biely výtok a zvláštny pocit, že sa to podarilo - druhé tehu, prvé som nejak nevnímala, lebo som to nečakala až po týždni meškania keď bol test pozitívny

nikus20
autor
13. dec 2013

@beatricer ďakujem 🙂 a výtok biely ai už mala hneď pp ovu 5dno cca ?

beatricer
13. dec 2013

to si nepamätám či už na piaty ale bolo to ešte pred tým ako som mala dostať.
@nikus20

nicoleta22
21. jan 2014

Ahojte 🙂 ... poslednú menštruáciu som mala 16.12.2013 a odvtedy nič... robila som si test negatívny ... od vtedy som si urobila ešte tri testy a dva vyšli pozitívne ... mala by som byť v 5 týždni bábo v 3 ... mám však až neprirodzené pichanie a bolenie v podbrušku čoho sa trochu bojím nanešťastie som odcestovaná a na SR sa vrátim o dva týždne dovtedy nemám možnosť ísť na vyšetrenie. mali ste s niečím takýmto podobnú skúsenosť prosím o radu .. navyše ma strašne páli záha až na nevydržanie ... Ďakujem za odpovede je to moje prvé tehotenstvo a som z toho trochu vykoľajená ...

kikuska9935
21. jan 2014

@nicoleta22 Ahoj 🙂 ja som mala PM19.12.2013 a vcera som si robila test a vysiel negativny... no a picha ma v podbrusku a prsia ani nehovorim ako ma bolia...uz by bolo nacase po 8.mesiacoch snazenia sa.ale asi z toho nic nebude podla testu...dufam,ze aspon tebe sa zadarilo 🙂

nicoleta22
21. jan 2014

no ja som mala tiež negatívny test ... ale po 7 dňovom meškaní sa ukázal pozitívne ... len ta bolesť a pichanie trošku sa toho obávam aby bolo všetko oka ... určite sa aj tebe zadarilo 🙂 počkaj ešte a uvidíš 🙂

nicoleta22
21. jan 2014

@kikuska9935 no ja som mala tiež negatívny test ... ale po 7 dňovom meškaní sa ukázal pozitívne ... len ta bolesť a pichanie trošku sa toho obávam aby bolo všetko oka ... určite sa aj tebe zadarilo emoticon počkaj ešte a uvidíš emoticon

helulik
21. jan 2014

@nicoleta22 ahoj, aj ja som mala poslednu mrchu 16.12 😀 lenze ja na rozdiel od teba som si vcera robila test a bol negativny... 😀

kikuska9935
21. jan 2014

@nicoleta22 no podla mna nie...lebo mam nepravidelnu MS.... vlastne posledne 2 mesiace pravidelnu... no ja dajako prestavam verit :-/ no a tie tvoje priznaky to su nadherne priznaky tehu 🙂

nicoleta22
21. jan 2014

@helulik tak mne sa na prvom teste ukázala čiarka po 7 minútach ako som ho robila .... a čo som sa tu už načítala ... je možné že si si kúpila zlý test chybný alebo možno ešte nie je ten správny čas na test ;)

nicoleta22
21. jan 2014

@kikuska9935 nádherné ? ... ráno sa so záhou zobúdzaš a aj vstávaš nehovoriac o tom že toaleta je moja oblúbená miestnosť :D.... no a tie bolesti aj radosť ale aj strach ....

helulik
21. jan 2014

@nicoleta22 no, neviem ci nebol este ten spravny cas, kedze som uz 37DC... 😀 a este aby toho nebolo malo, mavam nepravidelne cykly...cize vobec netusim ci mi meska, alebo som este stale v cykle 😎

kikuska9935
21. jan 2014

@nicoleta22 myslela som to tak ze mat tie iste priznaky iz konecne tak skacem na jednej nohe od rana do vecera 🙂 aj na wc by som sa prestahovala od radosti :D

nicoleta22
21. jan 2014

@kikuska9935 no tak ti držím palce potom sa ozvi dokedy si to na tom WC vydržala :D....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre