Som v prechode, alebo ide o tehotenstvo?

31. dec 2023

Ahojte. Mala som 2dni menzes. Picha ma v ravom boku pri zaťaží. Mam po 40r je to prechod a či tehotenstvo. Som v šoku nečudujte sa mi

pribinak
31. dec 2023

Však si urob test a uvidis

abcmajacba
31. dec 2023

Urob si najbližšie test a uvidíš 😉

stellarstar
31. dec 2023

Je máš 40 a nevieš ze na určenie tt a menopauzy existuje test?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. dec 2023

@jj298 no vidíš zaskočilo ma to.

autor
31. dec 2023

@abcmajacba nestíhala som ísť do obchodu. Keby sa mi dalo ani sem nepíšem ale do 4 som na chate mimo obchodov lekárni

hylary
31. dec 2023

Skôr by som sa priklonila k prechodu.
Mala si nechránený styk počas ovulácie?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulka711
31. dec 2023

To ti zrejme s istotou nikto nepovie. Otázka je, či si mala nechránený styk počas tohto cyklu. Ak áno, môže to byť tehotenstvo. Rovnako to môže byť aj predčasná menopauza, ale rovnako aj iba nejaký hormonálny výkyv 🙂

lucia851
31. dec 2023

Ja mám 38 a úplne mi vynechal menzes takže tiež neviem na čom som .tehotná nie som na pohotovosti mi robili ultrazvuk

dusankomoj
31. dec 2023

Ja som mala 40r a môj ,,prechod" ide na budúci rok do školy🤣

nevenka
31. dec 2023

Pozri, tak ja ani neviem ako, ale v 39 som otehotnela a kratko pred 40 rodila. Do prechodu mam este daleko, si tak osobne myslim. Ty to mozes mat ale inak.

autor
31. dec 2023

Ďakujem dievčatá očakávala som staršie názory ktorá má skúsenosť s prechodom alebo nečakane tehotenstvo. Som mimo civilizácie tak som čakala aspoň nejakú skúsenosť. Dik za každú odpoveď

mamina7070
31. dec 2023

ale pochop ze mi nemame krystalovu gulu 🙄 sak si pockaj prides domov z chaty chod do lekarne kup si oba testy aj na memopauzu aj na tehotenstvo a uvidis ale teda anovulacne cykly su bezne u zien a vtedy mozes mat slabsi menzes, tehotenstvo je velmi nepravdepodobne ak si ho mala

stellarstar
31. dec 2023

My do teba nevidíme a ako 40 r by si toto mala pochopiť. Hneď ako nebudeš mimo civilizácie tak smer drogéria a kúp si tt test a v lekárni test na menopauzu a uvidíš

stellarstar
31. dec 2023

@nevenka no do prechodu nemáš ďaleko mám 43 a uz rok perimenopauza 🙈 ale držím palce aby si mala neskôr

himedzi
31. dec 2023

Akože v 40 skutočne nezrela otázka

nevenka
31. dec 2023

@stellarstar sudim podla toho, ze mama mala este v 56-ke zrele folikuly na sone, az doktor nechapal, ale uz hormonalne to neslo odplavit, teda same...musela na kyret. Ona dlho mala menzes, ocividne aj plodna bola dost dlho. Ja mam cely zivot nepravidelne dlhe cykly, takze vajicka sa setrili, som sa smiala so sesterkou, ze ona MS raz za 3 tyzdne a ja za 5-6 😅. Ale co nie je, moze byt. Mam uz 4 deti, takze plodnost ma uz az tak netrapi...🙃

nevenka
31. dec 2023

@stellarstar inak, aspon sa mi konecne stitna ukludnila po porode, hormonalne zmeny mi spustaju hypertyreozu, tak tiez dufam, ze to bude neskor, nech este vydrzim, lebo uz ma na 100 pro posle doktor pod noz. A tlak mi uz ostal vysoky, takze ano, ten vek neobabrem.

vilma7
1. jan 2024

Každá má prechod inokedy... Málokto ale tak.skoro. Ja som v 41,43 úplne prirodzené a pomerne rýchlo otehotnela, Dr. sa smiala, ci nedáme aj tretie, ze tam dolu by nebol žiaden problém.
A pichanie v pravom boku môže byť určite spôsobené aj iným, ako len tehotenstvom alebo prechodom.

sofia1979
1. jan 2024

Myslím si že na prechod asi ešte skoro resp. prechod nebýva rýchly a môžeš byť tehu? Skôr zblbnutie hormónov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre