Ahojte. Mala som 2dni menzes. Picha ma v ravom boku pri zaťaží. Mam po 40r je to prechod a či tehotenstvo. Som v šoku nečudujte sa mi
Urob si najbližšie test a uvidíš 😉
Je máš 40 a nevieš ze na určenie tt a menopauzy existuje test?
@jj298 no vidíš zaskočilo ma to.
@abcmajacba nestíhala som ísť do obchodu. Keby sa mi dalo ani sem nepíšem ale do 4 som na chate mimo obchodov lekárni
Skôr by som sa priklonila k prechodu.
Mala si nechránený styk počas ovulácie?
To ti zrejme s istotou nikto nepovie. Otázka je, či si mala nechránený styk počas tohto cyklu. Ak áno, môže to byť tehotenstvo. Rovnako to môže byť aj predčasná menopauza, ale rovnako aj iba nejaký hormonálny výkyv 🙂
Ja mám 38 a úplne mi vynechal menzes takže tiež neviem na čom som .tehotná nie som na pohotovosti mi robili ultrazvuk
Ja som mala 40r a môj ,,prechod" ide na budúci rok do školy🤣
Pozri, tak ja ani neviem ako, ale v 39 som otehotnela a kratko pred 40 rodila. Do prechodu mam este daleko, si tak osobne myslim. Ty to mozes mat ale inak.
Ďakujem dievčatá očakávala som staršie názory ktorá má skúsenosť s prechodom alebo nečakane tehotenstvo. Som mimo civilizácie tak som čakala aspoň nejakú skúsenosť. Dik za každú odpoveď
ale pochop ze mi nemame krystalovu gulu 🙄 sak si pockaj prides domov z chaty chod do lekarne kup si oba testy aj na memopauzu aj na tehotenstvo a uvidis ale teda anovulacne cykly su bezne u zien a vtedy mozes mat slabsi menzes, tehotenstvo je velmi nepravdepodobne ak si ho mala
My do teba nevidíme a ako 40 r by si toto mala pochopiť. Hneď ako nebudeš mimo civilizácie tak smer drogéria a kúp si tt test a v lekárni test na menopauzu a uvidíš
@nevenka no do prechodu nemáš ďaleko mám 43 a uz rok perimenopauza 🙈 ale držím palce aby si mala neskôr
Akože v 40 skutočne nezrela otázka
@stellarstar sudim podla toho, ze mama mala este v 56-ke zrele folikuly na sone, az doktor nechapal, ale uz hormonalne to neslo odplavit, teda same...musela na kyret. Ona dlho mala menzes, ocividne aj plodna bola dost dlho. Ja mam cely zivot nepravidelne dlhe cykly, takze vajicka sa setrili, som sa smiala so sesterkou, ze ona MS raz za 3 tyzdne a ja za 5-6 😅. Ale co nie je, moze byt. Mam uz 4 deti, takze plodnost ma uz az tak netrapi...🙃
@stellarstar inak, aspon sa mi konecne stitna ukludnila po porode, hormonalne zmeny mi spustaju hypertyreozu, tak tiez dufam, ze to bude neskor, nech este vydrzim, lebo uz ma na 100 pro posle doktor pod noz. A tlak mi uz ostal vysoky, takze ano, ten vek neobabrem.
Každá má prechod inokedy... Málokto ale tak.skoro. Ja som v 41,43 úplne prirodzené a pomerne rýchlo otehotnela, Dr. sa smiala, ci nedáme aj tretie, ze tam dolu by nebol žiaden problém.
A pichanie v pravom boku môže byť určite spôsobené aj iným, ako len tehotenstvom alebo prechodom.
Myslím si že na prechod asi ešte skoro resp. prechod nebýva rýchly a môžeš byť tehu? Skôr zblbnutie hormónov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Však si urob test a uvidis