Som v nemocnici - nízke hCG

vieraksinanova2211
12. feb 2022

Ahojte chcem poprosiť o vaše skúsenosti od štvrtku ma držia v nemocnici na pozorovaní na gynde som tehotná štvrtok hcg 1490 v piatok mi brali hcg v nemocnici a stúplo len o 100 povedali že je to malo že sa môže jednať mmt lenže nekrvacam ani nemám bolesti nič mi nie je na sone nič nie je vidno myslite že je to naozaj mmt ? Dakujem

petamich
12. feb 2022

no to my ti zial nepovieme 🤷‍♀️ ak na sone nic nebolo vidno, tak je podozrenie spravne - UTZ by mal ukazat minimalne gestacny vak pri HCG nad 1000 a ak navyse stupa pomaly, je to mozne - my ti zial nepovieme nic viac ako lekari

sejbipi
12. feb 2022

Držím palce. Musíš len čakať. U mňa to dopadlo s dobrým koncom. Hcg bolo okolo 4000 keď povedali, že sa jedna o mmt o 2 dni bolo 5600 a stale tvrdili, aby som sa netešila, že je to bez šance, keď nič nevidia na sone. Podpísala som reverz a odišla. 2 dni nato môj gyn pri hcg 8600 uvidel vak.. šlo len o posunutú ovuláciu. Dnes má synček 9m🙂)

vieraksinanova2211
autor
12. feb 2022

@sejbipi v kolmom týždňa si bola prosím ta

sejbipi
13. feb 2022

@vieraksinanova2211 bol to asi začiatok 4/5tt a koncom 5 začiafok 6tt už videl môj gyn sono

kundiboo
10. nov 2022

@vieraksinanova2211 ahoj ako to dopadlo nakoniec ?

adelleli
20. dec 2023

@sejbipi ja mám podobný prípad, hcG 3900...a za chvíľu mám laparku...keďže nikde nič nie je..v maternici nejaké tiene...a neviem čo všetko...možno vak bez plodu...avšak stále má doktori presviedčajú..že je to určite mimomaternicové...no čo ak nie ?
Inak som pol roka po diagnóze..- nepriechodný vajcovod..druhý nemam a otehotnela som prirodzene...4 gynekologovia si ma už poposuvali, lebo nechápu..

sejbipi
20. dec 2023

@adelleli máš krvácanie, kŕče? Neznesiteľné bolesti v podbrušku?

adelleli
20. dec 2023

@sejbipi nemám nič, teda nemala som
Plod bol v maternici v rohu...a vzali mi aj vajičkovod, takže už nemám ani jeden 😭

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre