Som v 5. týždni + 4 dni a je vidieť len gestačný vak

28. máj 2024

Ahojte, mate niektora skusenost, ze v takomto tyzdni bolo vidno iba gestacny vak? Zatial nic viac?

monika_mt
28. máj 2024

Myslim ze je to uplne normalny nalez.

butterflyeffect
28. máj 2024

Je to uplne normalne Ja 5+1 gestacny vak 8 mm , 6+4 uz bol plod 1,5 mm so srdieckom

medda_beda
28. máj 2024

Chodíde k lekárom príliš skoro.Čo tam má vidieť.

trojnasobnamama
28. máj 2024

Ja neviem no mne v 5tt videli plod vždy a to som bola tehotna 3x.V 6tt by mala byť vidieť akcia srdca.No može byt ,ze je opar dni posunuta ovulacia a vtedy to je mozne ,ze este nic nevidel.Drzim palce nech je vsetko ok.

hederamonstera
28. máj 2024

Je to mega skoro,

hederamonstera
28. máj 2024

@trojnasobnamama zalezi aj od technickeho vybavenia gynekologa, mozno aj od postavy zeny atd

autor
28. máj 2024

@butterflyeffect naozaj to je asi individualne 🙄

autor
28. máj 2024

@medda_beda ja mam operaciu o 2 tyzdne, na ktoru cakam 8 mesiacov, je nutne vediet ci som alebo nie som tehu...

sisa_s
28. máj 2024

Tak nech ti zoberie Hcg doktor a ak bude pozit, tak sa odlozi operacia

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
butterflyeffect
28. máj 2024

No nie je individulane skor ako pred 6 tyzdnom neuvidi doktor viac ako gestacny vak, 6-7 tyzden uvidi najskor plod

butterflyeffect
28. máj 2024

@medda_beda no ako pre koho, mna po pozitivnom teste z krvi sama volala doktorka nech pridem na usg pocitala ci uz aspon vak bude vidiet, kedze minuly rok som prisla o cast maternice a takmer o zivot pri MMT. Cize vela zien ma na to zdravotne priciny preco tak chodi, niezeby sa doma nudili

michaela329
28. máj 2024

Srdce sa objaví okolo 6. - 7. Tt. Toto je ešte veľmi skoro na viac ako gestacny vacok.

medda_beda
28. máj 2024

@butterflyeffect To je v poriadku, že žena ide z nejakého dôvodu skôr, ale týmpádom je asi jasné, že nič viac lekár vidieť nemusí kedže je to skoro.

trojnasobnamama
28. máj 2024

@hederamonstera ano mas pravdu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre