Ahojte chcela by som sa spýtať poslednú menštruáciu som mala 1marca meškajú mi 8 dni doktor povedal že by som mala byt 5tt ale na ultrazvuku nič nevidel ani váčok povedal že nemám stresovať že to nemusí byt vidieť keďže je starší a ma úplne stare sono …asi 100 ročne ach čo si o tom myslite 5 testov pozitívnych ďakujem
@domka222 no ved to mám až za 2 týždne prísť
Čo si máme myslieť? Doktor ti jasne povedal kedy máš prísť a aj to, že je to ešte skoro. Absolútne zbytočné vyšetrenia a stresy. Neovplyvníš výsledok tým, že to budeš preberať dokola a ani my našimi názormi. Do 12.týždňa to je v rukách prírody. Tak sa ukľudni a počkaj na riadne vyšetrenie.
Bola si veľmi skoro, mne bolo vidno plod už aj so srdiečkom až v 8tt 🤷♀️ Predtým som bola v 6tt a ešte nič nevidela doktorka len prázdny vacok
@rebeka3333 kriste načo sa pchate k lekárom skôr ako 8tt ? Len tu píšete že plod je o týždeň menší, nic nevidno a pod. Sebe si robíte stresy 🤦
Chápem ženy s problémami po potratoch ak potrebujú lieky.
Nechajte plod vyvinúť a vyvíjať sa. Týmito stresmi škodíte len sebe a aj samotným vyšetrenim
Pri oboch detoch som bola na sone po 8tt, tak ma objednali ....a usetrila som sa nezmyselneho stresungu, lebo chces vidiet na sone "15 buniek" a ked tam logicky nie su, sa bojis. Tak klud. Pockaj niekolko tyzdnov ;)
@rebeka3333 pri prvej mne tehotenstvo potvrdzovali v nemocnici, nakoľko som sa vystrašila kvoli malemu krvacaniu. Moj gynekolog mal vtedy dovolenku, tak som sla klasicky do nemocnice. Vyšetrili ma a potvrdili mi tehotenstvo uz v 6tt. Ale inak by som tam nesla tak skoro...Pri druhej som bola v 7 tt a lekar nic nevidel. Mala som prísť o 2tt, poviem ti hrôza. Cize urcite čakať, ušetriť si kopu nervov a stresov a nic ty neovplyvnís. Drzim ti palce ✊🍀
Ahoj, mne kázal prísť lekár až v 10- tom týždni, vtedy vraj už niečo bude vidieť naisto, skôr ma ani nevyšetril, aby som sa zbytočne nestresovala, ak by nič nevidel, tiež má starší ultrazvuk...
@rebeka3333 zbytočne skoro si šla k lekárovi väčšinou sa chodí tak 7-8 TT aby bolo už niečo vidieť.
@dadka128 no aj on povedal že to je clkm skoro že nie každému to vidno v 5tt ale tak dúfam že všetko bude okey ❤️ Ďakujem
Je to skoro. Pri predošlom tehotenstve bolo srdiečko vidno v 8 tt a tetaz v 7 týždni.
@rebeka3333 sla si strasne skoro jasne ze nic nevidel
@rebeka3333 bola som natom rovnako..dnes to skoncilo kyretom(bolo to nakoniec MA)prajem vela stastia nech to dobre dopadne
@macko1007 no to dúfam že nebude môj prípad to mi je veľmi ľúto držte sa ❤️
@rebeka3333 Myslim, že je velmi skoro 🙂 ja som bola u dr 6+4 a videl iba gestačný vak bez embrya. Přišla som o týžden 7+4 a už bilo krásne srdieško. Mala som posunutu ovulaciu 🙂
@diamond007 pcháte? Mňa napr. dnes po tel. rozhovore lekárka objednala na deň kedy budem presne 6tt….tak hádam oni by mali vedieť a nie žena, ktorá je prvykrát tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslím si, že si išla k Dr skoro a teraz máš zbytočne stres