Chcem sa opýtať baby som v 17tt a pribrala som len 5 kg vôbec na mne neni vidno tehotenstvo mam len také mini bruško ako keby som sa len najedla 🤣pred tehotenstvom som mala 40kg 😏🤣.. Je to podľa vás ok? Mali ste to niektorá aj vy že vám bruško vyšlo až neskôr?
@1sandricka1 moja kolegyna uspesne tajila tehotenstvo do 7mesiaca - stacila je volna bluzka. a druhe na nej tiez nie je vidno, ja neviem, kde v nej tie deti rastu.
@bavlnka92 no mna len každý obdivuje že kde mam brucho 🤣mala by som viac jest a bla bla 🤣
@ukulela ja už som si myslela ze som asi jediná 🤣
@1sandricka1 som v 26tt a pribrala som presnu nulu. Vazim 57kg ako pred tehotenstvom. Snad sa to uz rozbehne. Brucho mam uz celkom viditelne, ale kila nenabiehaju
Je to ok 🙂 bruško ti ešte len vykukne 🙂 mne vykuklo až v 7 mesiaci a to som pribrala teda dosť Len som vysoká tak to nebolo tak vidno 🙂
@najk to je ako možné že bruško už máš a kg nie..
Ahoj ja som v 17 tt a pribrala som možno kilo neviem možno ani to, brusko mam miniaturne cize skoro ziadne a tajit to este musim nie len v praci ale aj sukromne takze mi to vyhovuje urcite je vsetko ok hlavne ze mimi rastie
@natalief ja som práveže nízka 🤣 za tyzden 5mesiacov a bruško nikde 🤣 už mi je až trápne keď sa ma pýtajú kde mam brucho 🙏🏼🤣
@a_andrejka4 ďakujem vám za psychicku podorporu 🙏🏼😊😄 lebo ja som si fakt myslela ze som jediná ktorá nemá brusko
@1sandricka1 ak je to tvoje prve tehu ako aj moje tak je uplne normalne ze este nemame brusko a v podstate viem od skusenych uz mamiciek ze si to treba uzivat potom bude velke brusisko zavadzat 😅
@1sandricka1 v prvom tehotenstve na mne nebolo nič vidno, keď mi odišla voda sestrička sa v nemocnici pytala že kde mám to dieťa 😂 vtedy som pribrala 8kg dokopy... Teraz čakám tretie a brucho mi vykuklo skoro hneď, teraz už to každý na mne vidí a tiež som v 17tt, zatiaľ som pribrala 3kg
Normálne to je, bud rada. Nie si jediná.. Lepšie menej pribrať ako potom problémy riešiť. Co mam chuducke spolužiačky tak na nich tehu dlho nebolo vidno... Ja som zase tučniak, nepribrala som veľa, skôr schudla v tehu a brucho som mala ako keby som dvojičky čakala 🥴
@1sandricka1 asi som schudla z inych casti tela. Hlavne zo stehien myslim a presunulo sa to do brucha..
@a_andrejka4 hej je prvé 😇 no sak uvidím ako bude rásť 😍
@1sandricka1 17 tt je este velmi skoro, najmä ak si prvorodicka, ja som teda nebola stihla ale v 17 tt este nikto o tehotenstve nevedel. V 22. tt to uz bolo zjavne a nakoniec som pribrala skoro 20 kg.
@1sandricka1 Ahoj,neboj ono to pride😉 ja som do 20tt nemala prirastok na vahe, naopak -2kg v prvom trimestri oproti vahe pred tehu. No a potom to prislo...teraz koncim 35tt a mam + 21kg 🐳🦛🐘🐖
Ja som teraz v 19 a pribrala som necelých 5 kg
Bud rada 🤣
@1sandricka1 ja som 3dni pred porodom mala iba o 7kg viac ako pred tehu maly sa narodil presne v den terminu s mierami 3,2kg 51cm uplne bezny novorodenec. Akurat som nebola rozkysnuta do vsetkych rozmerov vraj zo zadu ani nebolo vidiet ze som tehotna.....
@1sandricka1 ja som do 5 mesiaca nepribrala ani kilo. Odvtedy do teraz som pribrala7kg (teraz som vo 8 mesiaci) a všetko je v poriadku. Nemusíš pribrať každý mesiac 5kg... V poradni to budú sledovať ak by si neskôr nepriberala budú to riešiť zatiaľ sa neplaš 😉
@1sandricka1 joj šťastná to žena ;) neboj to príde trošku ti isto vykukne čoskoro ani sa nenazdas :D čo by som ja za to dala ja som pribrala 26 kíl a to som predtým cvičila a bola som dosť chudá a svalnata :D a teraz som ako želé všetko sa trasie :D
@1sandricka1 v 17tt pribrať 5kg sa ti zdá málo???
Do konca máš ešte pár týždňov... Z 5 kg moze byť aj 15kg 😉😉😉
ja som otehotnela so 46kg, v 12 tt som mala + 5 kg a do konca celkovo + ca 22 kg 😂ale u každého je to rôzne.
@1sandricka1 ja som pribrala 5kg až po 20tt a ešte v 7.mesiaci keď som mala voľné oblečenie by si málokto všimol, že som tehu. Pred pôrodom sa všetci čudovali, že kam sa hrabem s takým malým bruchom, keď som prišla do pôrodnice. Ale mám 177cm a bruško som mala rozložené, že mi nevyčnievalo veľmi a asi aj vďaka tomu nemám ani 1 striu a kožu na bruchu mám pevnú ako pred tehotenstvom, takže sa nesťažujem☺️
@solinkarka no hej lebo tých 5kg nevidno na mne vôbec a všetky baby ktoré majú babo alebo čakajú majú brušiska veľké 😄 v mojom mesiaci
Moja kolegyna si nekupila ani jednu tehotnesku vec, stacili gate na gumicku a volne bluzky. Ja som bola ako vorvan 😂 bud rada, je to tazke najme v lete ked mas vyse 20kg navrch ako ja, ved aj male brusko je pekne. A komentare ignoruj, vzdy bude niekto, kto ma potrebu nieco riesit. Ako mna, ze budem ma 4,5kilove dieta😀😀😀
@1sandricka1 ja som v 15tt a tiež ešte malé a nepribrala som nič
Do 27tt som mala +3kg...a v 17tt nebolo na mne ani vidiet ze som tehu...
To je normálne čo si chcela mať už +20 a ktomu ak je to tvoje prvé tehu tak bruško není vidieť tak ako pri iných čo sú už 2 či 3x
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne bolo trochu vidno v piatom mesiaci. potom až keď som odchádzala z práce na materskú 😂