Čaute babulky ♥️ včera som si robila ráno test a vyšli mi dve // len že jedna bola skôr duch ...
Menštruácia mešká týždeň a cítim sa inak som stále unavená a mám tmavšie bradavky nechcem hneď utekať k lekárovi preto sa pýtam vás mohlo sa už konečne zadariť ? ♥️
Chod ku gynekologovi
Neviem ako tvoj dr ale u mojho sa neojednava
Neobjednava ale bojím sa že to zase nebude tak ako chcem 😑
@kvetina2910 mozes byt tehu, kedy si mala ducha? ciarka by sa mala zosilovat, tak skus 2 dni po prvom teste znvou,a lebo ak chces vacsiu istotu, tak skus sa otestovat za 3-4dni po prvom teste. ak ciarka zosilnie, asi si tehu. no ak ti tmavni bradavky ( moze to byt subjektivny dojem), lebo ak aj si tehu a teraz nedavno si mala ducha, tka potom mas nizku hladinu hormonov an to,a by ti uz tmavli bradavky z toho.
@kvetina2910 tak povie ti kedy prist to ako keby ta objednal
@majamat včera som mala ducha ale skúsim teda o 3 dni
@kvetina2910 tak to este tehu priznaky mat nemusis a tmavnutie bradaviek vobec nei. moze nastat aj skorej,a el to je proces, ktory nepride zo dna na den, cize ak mas nizky stav tehu hormonov, tak sa to este nemohlo prejavit,
skus ten test a uvidis,a lae ak si maladucha, tak vleka sanca je. drzim pacle 🙂
@majamat ďakujem pekne ♥️
Žienky ... Začali mi bolesti v krížoch ako keby som mala dostať ms 🙄🙄😑 dúfam že tá mrcha nepríde 🙄
@kvetina2910 prišla ti mrcha ? Či
@dejna_ Neprišla ale do teraz mám bolesti ako pred mrchou
@kvetina2910 a tak.mozno už ani nepríde 🤰
@kvetina2910 také som mala aj ja ale mrcha nedošla skus znova test a duch by už mala byť riadna palička... Ja som malapri prvej na 4 den meškania takého ducha že som si myslela ze mi sibe a len tu paličku tam chcem vidieť... Potom som robila digi a ten ukázal pozitivita aj s tyzdnami
Kiež by ste mali pravdu babulky ♥️♥️♥️ len nechápem tie bolesti
@sense a mala si aj také špinenie? Ja som zbadala práve teraz nie veľa len na toaletnom som zbadala trocha
@kvetina2910 nie... Možno sa ti rozbieha ms počkaj a uvidis
Dobre
@kvetina2910 tak ako 🙈 rozbehol sa či nie
Nie nerozbehol a ani test neukázal že som .... Som objednaná v piatok na gynde tak uvidím
@kvetina2910 držím palceky ✊
Ďakujem ♥️♥️♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zavolaj na gyndu a dr ta objedna