Som tehu?

zoynka97
13. jún 2023

Ahojte včera som si robila testy a na oboch su dve čiarky jeden som si robila teraz ráno a ta druha je tam slabunka tak neviem či som v tom alebo nie.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonecka008
13. jún 2023

@zoynka97 to je ovulacny. HcG by malo byt na teste napisane

sense
13. jún 2023

To je ovulacny test a negatívny. Nie tehotenský.
Pravdepodobne v tom nie si.

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domka222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
226lenka
13. jún 2023

Na tej krabičke v ktorej boli testy bolo určite napísané ovulačný test.

cyberk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
13. jún 2023

@cyberk alebo teraz googli rozdiel medzi ovulacnym a tehotenským...ale snad som len prilis skepticka😁😁

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cookie29
13. jún 2023

tie testy su vsetky negativne... staci si precitat navod na pouzitie. Kedze,a ko Ti pisali vyssie, jedna sa o ovulacne testy a nie tehotenske testy.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obleckodogymu
13. jún 2023

Mňa to veľmi mrzí ale prečo je tu denne x takýchto otázok, kde je test jednoznačne negatívny, nemá ani náznak druhej čiarky a navyše ani nie je tehotenský. Ja chápem že sa niekto musí snažiť dlho, ale tým že tu položíte takúto otázku, z negatívneho s nestane pozitívny🤔..fakt to nemyslím zle, môj výsledok testu videl len môj muž a ani mi nenapadlo sa pýtať širokej verejnosti na ich názor, preto to úplne nechapem

andrejita26
13. jún 2023

Aj napriek všetkým komentárom vyššie by som chcela povedať, že keď som si pred vyše rokom robila ovulačné testy, pretože sme sa snažili o bábätko, vyšli mi tri dni po sebe presne tak ako vám. Každý deň bola druhá čiarka mierne silná, ale stále rovnako. Urobila som si 2 tehotenské testy, ktoré vyšli negatívne. Čuduj sa svete, o niekoľko mesiacov na to sa mi narodil syn...nehovorím, že ste tehotná, ale že všetko je možné🙂). Ovulačné testy si občas môžu pomýliť Lh hormón s hcg a ukážu aj tehotenstvo.

sajmonka_1216
13. jún 2023

@andrejita26 to bude asi tým, že LH hormón je v moči prítomný stále.. tiež som sa stretla že niekto mal ovu test pozitívny a bol tehotný, ale to bolo skor pred ms a ten test bol silno pozitívny..
tento hore nie je pozitívny ani zdaleka, takže nemá žiadnu výpovednú hodnotu..akurát takú, že ovulácia neprebehne v najblišej dobe

nelca0510
13. jún 2023

Ak si kúpiš test,skús si prečítať aj návod. Ono je to napísané ale ono je to aj nakreslené. Takže to zvládaš. S tam by si mala napísané,ze je to ovulacny test - a negatívny.

nevenka
13. jún 2023

@sajmonka_1216 ja som to pri 4.dietati otestovala. Ale teda ovu testy som mala negativne, teda len taketo slabe ciarky, ale tehotenske boli uz pozitivne. Asi po tyzdni meskania som skusila spravit znova ovulacny test a bol taky silny, ta testovacia ciarka ako nikdy predtym. O dalsi tyzden som skusila a tiez tak. Ale to uz som bola tehotna dlhsie.
Ale neviem preco si zeny myslia, ze ked ovu ukaze 2 ciarky, tak je pozitivny, to netusim 😅.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre