Ahojte, chcem sa spýtať, mala som pohlavný styk počas plodných dní, v kalendári mi akurát písalo že vysoká šanca otehotnieť. Neviem či nemám náhodou posunuté aj plodne dni keď mi v novembri meškala menstruacia 6 dni a v ten deň sa aj dostavila a v decembri 4 dni a dostavila sa. 8.1 som mala teda ten nechránený pohlavný styk s prerusovanou sulozou, ale nikdy sa do mna neurobil a dnes 14.1 má boli v dolnej časti bruska a predvcerom má boleli kríze inak nemám iné príznaky ani nič. Keď sa aj natiahnem tak má zabolia vaječníky a trosku maternica. Chcem sa spýtať teda môžem byt tehotná aj z kvapiek lasky ? Alebo ako to je ? Podotýkam že sex sme predtým naposledy mali asi na Silvestra ak sa dobre pamätám. Menstruacia mi má prísť za 9 dni mávam ju aj dosť bolestivú a silnú už dlho. A myslím že meškanie mávam vždy zo stresu a z toho že veľmi malo jem už dlhší čas. Za každú radu ďakujem. O babo sa ešte nesnažíme :P
@veronikaszabova a kedy asi začínajú prvé príznaky ?
Keď prekročíš predpísané dávkovanie pre dospelého jedinca na jeden deň, tak áno, môžeš byť ... všetkého veľa škodí, aj keď je zrovna toho málo.🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anielaaaa 9 dni pred menzesom by si este nemala priznaky