Som tehotná z kvapiek lásky?

anielaaaa
14. jan 2022

Ahojte, chcem sa spýtať, mala som pohlavný styk počas plodných dní, v kalendári mi akurát písalo že vysoká šanca otehotnieť. Neviem či nemám náhodou posunuté aj plodne dni keď mi v novembri meškala menstruacia 6 dni a v ten deň sa aj dostavila a v decembri 4 dni a dostavila sa. 8.1 som mala teda ten nechránený pohlavný styk s prerusovanou sulozou, ale nikdy sa do mna neurobil a dnes 14.1 má boli v dolnej časti bruska a predvcerom má boleli kríze inak nemám iné príznaky ani nič. Keď sa aj natiahnem tak má zabolia vaječníky a trosku maternica. Chcem sa spýtať teda môžem byt tehotná aj z kvapiek lasky ? Alebo ako to je ? Podotýkam že sex sme predtým naposledy mali asi na Silvestra ak sa dobre pamätám. Menstruacia mi má prísť za 9 dni mávam ju aj dosť bolestivú a silnú už dlho. A myslím že meškanie mávam vždy zo stresu a z toho že veľmi malo jem už dlhší čas. Za každú radu ďakujem. O babo sa ešte nesnažíme :P

veronikaszabova
14. jan 2022

@anielaaaa 9 dni pred menzesom by si este nemala priznaky

anielaaaa
autor
14. jan 2022

@veronikaszabova a kedy asi začínajú prvé príznaky ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3tato
14. jan 2022

Keď prekročíš predpísané dávkovanie pre dospelého jedinca na jeden deň, tak áno, môžeš byť ... všetkého veľa škodí, aj keď je zrovna toho málo.🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre