Som tehotná? Prosím píšte , raďte!

hajajsnbs
20. júl 2018

Ahojte, s priateľom sme mali nechránený sex. Robili sme to dvakrát. Hovoril, že si dáva pozor , predomnou ho vytiahol aj utrel a tak vložil. Keď sme to robili na druhý deň som mala menštruáciu. Skončila som 16.7
Mám príznaky.. Mierne prechladnutie , nadúvanie, nechuť do jedla, napinanie na vracanie, palenie zahy...
Kamošky, hovoria že nemôžem byť tehotná , vraj sú to prznaky aj na stres. Prežila som veľmi stresujuce obdobie. Môj priateľ hovori , že je si isty tým , že to domna nevpustil. Nemôžem byť tehotná :(

ejanjelik
20. júl 2018

Keby si aj bola tehotna na priznaky je skoro. A je velmi malicka pravdepodobnost. Kolko mas rokov? Toto co praktizujete nie je vhodna forma antikoncepcie

macik34
20. júl 2018

@hajajsnbs tehotna byt mozes.. ak mas priznaky, tak nie z toho co popisujes ale z toho co bolo pred mesiacom

lavinis
20. júl 2018

no co uz my naradime. Pravdepodobnost, ze si tehotna je mala, ale uplne nemozne to nie je. Priznaky mozu byt vsugerovane. Nikto ti tu istotu neda. Jedine spravit si test, najskor tak cca 2 tyzdne po styku.

hajajsnbs
autor
20. júl 2018

@macik34 a keď sme pred mesiacom mali pohlavný stik, ale mala som potom normálnu menštruáciu?

hajajsnbs
autor
20. júl 2018

@macik34 Môžu byť príznaky zo stresu?

olifcek
20. júl 2018

@hajajsnbs urob test a kup pansku ochranu al.zajdi na gyndu po antiku

moja sestra mala tri mesiace normalnu menstruaciu, az potom nie a az vtedy vraj zistila, ze je tehu.

lavinis
20. júl 2018

@hajajsnbs ak si mala menzes, nie si tehotna. Ano ano...niektore zeny maju spinenie a potom vsetkym tvrdia, ze mali normalny menzes a boli tehotne. Sanca je mala, ak to bol fakt normalny menzes.

1andrea111
20. júl 2018

@hajajsnbs samozrejme že to môžu byť príznaky stresu a u Teba veľká pravdepodobnosť. Upokoj sa a aj príznaky prejdú

adulienka11
20. júl 2018

@hajajsnbs tehotna si urcite neni po tyzdni nemozes nic citit ved si mala menstruaciu test si urob az ked ti bude menstruacia meskat tyzden dva skor ti nic neukaze

janinah
20. júl 2018

Čo tak prečítať si základné veci z biologie? a hlavne rátať s tým,že aj pri chránenom /o to viac nechránenom/ styku otehotnieť ozaj môžeš..a takých čo verili chlapovi ,že dá pozor,je tu habadej a už berú rodič. príspevok,tak na to pozor....

minuskad
20. júl 2018

pockaj, idem nastartovat vestecku gulu 🙂 alebo si skus urobit test ?

ajko2011
20. júl 2018

"nemôžem byť tehotná" - prečo sa potom nechránite? Prečo nepoužívate kondóm alebo neberieš antikoncepciu?

millistastna
20. júl 2018

Ja mam dve deti a neexistuje moznost "davania si pozor"! Nakolko napriek tomu ze pred zaverom vyjde von pocas stiku sa z neho uvolnuje male mnozstvo spermii. Menzes skutony mat nemozes ale niekedy sa tazko rozlisuje spinenie od menzesu. Priznaky urcite nie su koly tehotenstvu tie sa naozaj prejavuju neskor. A MALA BY SI TO BRAT AKO PONAUCENIE DO BUDUCNA!

macik34
20. júl 2018

@hajajsnbs mozu. Ale mozes byt aj tehotna. Nie z pred 2 tyzdnov. Mohla si otehotniet skor! Predpokladam, ze nechraneny sex praktizujete dlhsie. Sama som tak otehotnela 2x. Ale ako vydata.. ak nechces teraz dieta, chran sa skutocne.

kacena4
20. júl 2018

poznas toto??!! potom sa nebudes stresovat!! kedze sa stresujes asi nie je ten prav a nie ste pripravení na dieta a manzelstvo.... a teda ani na SEX... ☹

ebi88
20. júl 2018

Nemyslim, ked si mala potom menzes vsetko sa vycistilo.
Ja som mala prvy sex v 14, ale s takou ochranou ze az. Kondom a aj to vytiahol pred vyvrcholenim a nasledna kontrola gumy ci je cela, neprasknuta.
Preco kurna idete bez gumy... zasluzite po papuli, on, a ty dva krat ze dovolis. Zena, maj rozum.

alex49
20. júl 2018

nerozumiem, tak ked nechceš deti, tak sa chráň. Aj keby si bol chlapec istý, že nič nešlo dnu, tak to nie je 100%. Gumy nie sú drahšie ako balík cukríkov, tak si ich sakra kúpte.

mondolina
20. júl 2018

Tomuto ako mam rozumiet? "Robili sme to dvakrát. Hovoril, že si dáva pozor , predomnou ho vytiahol aj utrel a tak vložil"
Spravil sa 1x potom ho len utrel a zas zasunul? A také že umyt penis, vycurat sa a potom pokračovať, také nič? Že spermie ostávajú v močovej rúre? Sladká nevedomosť.

jarunka102
20. júl 2018

@hajajsnbs no neviem ako ty,ale ja som pri dcerke otehotnela pred menstruaciou,na to som mala normalnu menstruaciu,ale dalsia sa uz nedostavila...musim urobit test

12zuzka7
20. júl 2018

@janinah urcite si ju ukludnila... slovnik - empatia

jarunka102
20. júl 2018

@hajajsnbs musis urobit test,inak si nebudes ista...tieto priznaky mozu byt aj zo stresu,ale aj z podlomeneho zdravia,pozor na to

janulka2811
21. júl 2018

Ja som mala MS keď som bola v 3.mesiaci ... čo ti tu budeme radiť 😂😂😂
Vyckaj a uvidíš 👍👍👍

marlenka222
21. júl 2018

@hajajsnbs moja vestecka krystalova gula sa sfarbila do biela. Tehotna si. Ocakavam temu : Poradte ako to povedat nasim. Moja ked mas radost z uzivania si, maj radost aj z dietata. Ja neviem na ktoreho ste takto riesili ked st evedeli ze by bol problem

marlenka222
21. júl 2018

@minuskad ja som ta predbehla
Mam novsi model gule. Vytiahnem nestartujem. Prilozim k telefonu-citi ze MK a tema mosem byt tehotna a uz aj sa farbi :D aky model mas ty?

janulka2811
21. júl 2018

@marlenka222 @minuskad
Čo mi vyvestite???Na gynu idem o 3týždne,čo mi povie pan doktor,že čakáme čo sa nám podarilo 😉😉😉

marlenka222
21. júl 2018

@janulka2811 pre dnes vestby uz iba za peniaze(citam ti z usi) Gula uz nechce vestit :D vraj 1 tehotna na 1 den staci.

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladyandy
24. júl 2018

Babulky, včera zvýšená telesná teplota 37,5.. Preležala som celý večer, vlastne spala až do rána.. dnes už mi nič nie je. V sobotu slabý výtok asi dve hodiny trval, bol ružovkastý.. (žeby uhniezďovanie?)... dnes 25 DC... Môžu byť toto nejaké príznaky tehotenstva? Mala ste niektorá také? Zajtra spravím ráno test asi už...

slavuska22222222
29. júl 2018

Ahojte chcem sa len opytat mala som pohlavny nechraneny vztyk 14.7 menstruaciu som dostala 24.7 a koncila 28.7 mozem byt tehotna mam aj take bolesti v podbrusku v krizach aj zaha ma pali dost casto a stale aom hladna Dakujem za odpovede

hennyinnsbruck
29. júl 2018

@slavuska22222222 mozes byt tehotna, prechladnuta,mat alergiu na jahody alebo na slnko 🤔🤔vyber si

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre