Ahojte ženy, idem tu na vás s malou prozbou menstruacia mi mešká ale to zvykne meškať aj bez tehotenstva,tehotná by som mala byť z čoho, ak dobre rátam bola by som v 2 týždni ak teda som, no neviem či je možné aby test ukázal tak skoro býva mi zle z ničoho nič a taktiež mám nával tepla a bolesť v podbrušku. Fotku som Vám dala do filtra aby ste to lepšie videli ja vidím len slabého ducha takze ak ho neuvidíte vôbec sa nebudem čudovať. Tehotná som už bola mám 2 ročného chlapca bola som v 6 týždni keď som na to prišla ale čiarka bola silnejšia. Ale za každú odpoved ďakujem a prosím hlúpe komenty si odpustite
@tinapleskova mne sa zdá ,že keď sa poriadne zahľadím,tak tam ducha vidím.
Keď už tak 4 tt, nie 2.
Nevidím nič.
@tinapleskova vidim a to ja duchov vidim malokedy 🙂 skus opat o dva dni ci silnie. Drzim palce 🙂
@misiatko14 tiež ho vidím až keď sa poriadne zahladim test by som ani nerobila ešte ale býva mi zle a cela som taká nejaká, viem že pri malom som bola taká nesvoja keď som ešte nevedela že som tehotná
Možno ak by ste ho odfotili vo väčšej tme, tak by tam niečo bolo vidno.... 🤣
Nič tam nevidiet
@tinapleskova
Keby si nenapisala,ze uz mas dieta,tak myslim,ze toto napisalo 16 rocne pubertalne decko,ktore si mysli,ze otehotnie aj ked na vtaka len pozrie.Ked sama vidis-nevididis nieco na teste,tak co mame vidiet my?A este v negative kde je velmi casto kanalik.Neostava nic len cakat,ani vestecka gula este neukaze.
A este ten nazov temy.😬
@tinapleskova ja nikdy ale nikdy nepochopim toto "prerabanie" fotiek. Tak bud tam ta ciarka je, alebo nie je.. netreba ju hladat za milion filtrami.
Daj real foto a hotovo.
@snowflake07 presne 👍
AUTORKA OPUSTILA MK 🤣
@veronikaszabova
Divneeee.Ved stacilo temu vymazat 😬Asi dostala ms a nic z toho 😐
@snowflake07 autorka uz nevie zmazat temu, len admin
Nevidím nič, ak meškala menštruácia tak určite by si nebola v 2 týždni mne meskal 5 dni a bola som v 5 a testy všetky mi ukázali po 5 dňoch dve čiarky a už normálne a to som si robila aj takýto test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie si. ja nevidim absolutne nic.