Som tehotná po laparoskopii?

karolinka123
19. mar 2013

dobry den, 27.12. som bola na laparoskopii s priatelom sa snazime o dieta uz vyse roka...po laparke prisla MS hned 30.12. na dalsi mesiac mi meskala part dni dostala som 5.2. a momentalne mi meska skoro dva tyzdne test mi vysiel rano negativny...bolieva ma v podbrusku a mam biely vytok nemate niekto podobne skusenosti? moze ist o tehotenstvo?

jarkasl
19. mar 2013

@karolinka123 Ahoj,dúfam že ti môžem tykať?Ja som po laparke otehotnela skoro do roka mne tiež meškala menštruácia tak som si spravila test a negat,zašla ku gynekologovi dal vyvolavačku prišla a na druhý mesiac zas meškala už som tam nešla spravila som si po troch týždňoch test a bol pozitívny tak som išla až po dvoch mesiacoch ku gynekológovi a potvrdil že som tehotná...Skús ešte počkať ak nepríde sprav si test a potom už len zájsť ku gynekológovi,držím palce aby to višlo... 🙂

zuzi0911
19. mar 2013

@jarkasl isla by som k dr.ak meska ms 2 tyzdne malo by sa ist na vysetrenie a tam ti zoberu aj krv a budes istejsia.drzim palce

siska07
19. mar 2013

po laparke bezne meskava cyklus aj niekolko mesiacov, podbrusko moze boliet pri ovulacii, pred ms, alebo vajecniky. vytoky su tiez bezne, nielen po laparke. ale kiezby islo o tehu. ak nepride do mesiaca, sla by som k dr.

karolinka123
autor
19. mar 2013

a co ti zistili po tej laparke? mne povedali ze vsetko je ok vajecniky prechodne robili mi aj driling a dr. mi potom povedal ze su teraz najvacsie šance otehotnieť.neviem koľko mam čakať či radšej isť po tu vyvolavačku, už som z tych doktorov zufala nabehala som sa už viac než dosť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre