dobry den, 27.12. som bola na laparoskopii s priatelom sa snazime o dieta uz vyse roka...po laparke prisla MS hned 30.12. na dalsi mesiac mi meskala part dni dostala som 5.2. a momentalne mi meska skoro dva tyzdne test mi vysiel rano negativny...bolieva ma v podbrusku a mam biely vytok nemate niekto podobne skusenosti? moze ist o tehotenstvo?
po laparke bezne meskava cyklus aj niekolko mesiacov, podbrusko moze boliet pri ovulacii, pred ms, alebo vajecniky. vytoky su tiez bezne, nielen po laparke. ale kiezby islo o tehu. ak nepride do mesiaca, sla by som k dr.
a co ti zistili po tej laparke? mne povedali ze vsetko je ok vajecniky prechodne robili mi aj driling a dr. mi potom povedal ze su teraz najvacsie šance otehotnieť.neviem koľko mam čakať či radšej isť po tu vyvolavačku, už som z tych doktorov zufala nabehala som sa už viac než dosť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karolinka123 Ahoj,dúfam že ti môžem tykať?Ja som po laparke otehotnela skoro do roka mne tiež meškala menštruácia tak som si spravila test a negat,zašla ku gynekologovi dal vyvolavačku prišla a na druhý mesiac zas meškala už som tam nešla spravila som si po troch týždňoch test a bol pozitívny tak som išla až po dvoch mesiacoch ku gynekológovi a potvrdil že som tehotná...Skús ešte počkať ak nepríde sprav si test a potom už len zájsť ku gynekológovi,držím palce aby to višlo... 🙂