Som tehotná, keď mám hCG 0,53?

lenkasebi
17. okt 2020

dobrý deň , chcela by som sa spýtať v krvi mi našli hcg 0,53 vraj mám trosku vyššie ako boli ich hodnoty a vraj by som mohla byt tehotná mám počkať pár týždňov a dať si znova spraviť test z krvi bola som totiž na sone brucha a tam mi zistili cystu 22 mm asi vraj na vajecniku alebo v maternici ale keďže pani dr nebola gynekologička mám sa u svojho objednať

nelca0510
17. okt 2020

@lenkasebi počkať pár týždňov na robenie tehu testu? Ono niekedy aj tie cysty produkujú HCG. Objednaj sa u svojho lekára teda a uvidíš čo povie. Keď tak si skus o pár dní urobit tehu test.

lenkasebi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boriskojespat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkasebi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boriskojespat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkasebi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luci_ba
17. okt 2020

@lenkasebi no ja si myslím žehcg 0.53 alebo podobme hodnoty by ti namerali aj keď nie si tehotná, niekde som tak čítala že to môže byť. A mne Dr.vravel že pod 50 neberu ako tehotenstvo. Neviem či to je pravda

nelca0510
18. okt 2020

@lenkasebi keď každý labak ma nejaké hodnoty od-do, ťažko povedať z jedného čísla. Naozaj, skúsiť test teda ešte (i keď aj cysta môže produkovať HCG) a objednať sa k lekarovi🙂 Ak chcete byť tehotná, tak drzim palce🙂

kamajka
18. okt 2020

@lenkasebi mala som uz aj 2,5 hcg ked mi blbli hormony, tehotna som nebola mam uz 11 rokov sterilizaciu a predsa to obcas vyskoci hcg aj na taketo hodnoty ked je nejaky hormonalny vykyv.

iana_123
19. okt 2020

@lenkasebi hcg do 8 sa berie ako negatívne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre