Môžem byť tehotná s takýmto testom? Robila som ho 3 dní pred menzesom, ktorý do dnes nedorazil, prsia ma zvyknú bolieť tyzed pred menzesom no tentokrát začali 2 dní po meškaní menzesu... Taktiež mám pichanie v podbrušku a v deň menštruácie som mala biely výtok.. Bola by možnosť otehotnenia? Ďakujem za odpovede
@monsterablue ak nemáte radu, nekomentuje... Slušne som sa opýtala...
Test je negativny.
Za mňa, na tom teste je druhá čiarka ... naozaj Ti nijako nepomôže, ak Ti tu 100 žien napíše áno, 50 žien nie ... kúp si kvalitný test (určite sú aj teraz cez sviatky otvorené pohotovostné lekárne), otestuj sa ... tu naozaj žiadna nemá vešteckú guľu.
@oblinka97
@oblinka97 Je tam viditeľná aj veľmi slabá druhá čiarka. To by aj sedelo s tým,že test bol robený pred MS, škoda, že nemáš ďalší, ak si tehotná, už by bola výraznejšia.
@monsterablue Ja nechápem ako to môže niekto tak prežívať.Je to len test a je jedno či sa robí cez sviatky.
@monsterablue ja tam vidím ružovú
Ahoj ja si myslím že je pozitívny 🙂 odvtedy si dalsi neskúšala ?
Negativny.
@medda_beda a meškalo ti to ?
Ciarku vidim, ale presnu odpoved Ti da az dalsi test.
Skús si spraviť test ráno 🥰 držím palce
@oblinka97 Keď si dobre pamätám tak ešte v ten deň mi došla menštruácia.
To, že či mi mešká viem vyrátať až keď mi dôjde lebo mne síce kalendár vyráta dátum, ale môže prísť aj skôr, neskôr.3 dni hore dole.
Už mi skočilo aj na 31dňový cyklus.
Takže keď som si myslela, že mešká tak som otestovala, ale reálne nemeškala len sa mi posunula ovulácia
To je take 50:50. Ak ti meska tak dnes alebo zajtra test uz bude v pripade pozitivity viditelny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@oblinka97