Som tehotná, keď je test negatívny?

kvietocek2812
12. nov 2011

mohli by ste mi poradit?3 tyzdne mi meskala menstruacia ale to nie je az tak neobvykle lebo bezne mi meska 2 tyzdne cize nie je pravidelna,ale posledny tyzden som mala vzdy pocit ze uz pride a stale nic.dnes mi prisla ale mam dost bolesti co som pred tym nikdy nemala...vecer ma bolieva brucho ale zle mi nebyva...robila som si aj test ale bol negativny tak neviem je sanca ze by som mohla byt predsa len tehotna?

lucy1990
12. nov 2011

Pokial je test negativny a mas mentruaciu, tak je velmi vysoka pravdepodobnost ze nie si tehotna.

vefi89
12. nov 2011

môže to byť aj zápal, alebo pôsobenie stresu..

uva
12. nov 2011

Ahojky, tak na 100% ti to povie iba lekár, poznám baby, ktoré mali menzes ešte 2-3mesiace a boli tehotné. Meškanie a bolesť môžu byť spôsobené všeličím - stres, nejaká zmena ...atď. Ja by som počkala a prípadne zopakovala test neskôr po menštruácii, ale ak chceš mať istotu a kľud na duši choď k lekárovi, potom je už len na tebe čo ťa viac poteší, ktorá odpoveď 😉 Držím palce.

zabka132
12. nov 2011

ak budes mat bolesti, treba ist k lekarovi, nech vyluci mimomaternicove tehu...je to dost nebezpecne...ja som mala test pozitivny az po skonceni divnej bolestivej mrchy....nechcem strasit, ale radsej to nepodcenovat.

nelicefo
12. nov 2011

nestresuj urcite si tehu neni 😉

janka_pn
12. nov 2011

sprav si este jeden test, inej znacky a ak bude negat. tak nie si, ved ak ti uz 3 tyzdne meska a bola by si, tak to test ukaze. a bolesti mavam aj ja raz silne, inokedy slabe.... 🙂 mozno to teraz inak pocitujes, lebo sa bojis... 😉 viac sa sledujes 😝 neboooj

sssimi
12. nov 2011

Ja mávam vždy vačšie bolesti ak mi menštruácia mešká ako keď príde vtedy kedy má 😉

nikcabb
14. nov 2018

Ahojte baby. Cca 2 dni pred ocakavanou menstruaciou sme mali s priatelom nechraneny styk. Ms mi uz 10 dni meska. Mavam bolesti v podbrusku ako pred menstruaciou ale nechodi. 2 testy boli negativne. Myslite ze mozem byt tehotna? K dr sa chystam buduci tyzden ak dovtedy ms nepride ale chcem vediet aka je tam sanca ze sa nam zadarilo. 🙂 dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre