Som tehotná i napriek negatívnemu testu?

dusty512
14. jan 2014

posledný menzes som mala 20.11,2013,tehotenské testy negatívne....bola som u lekára: gestačný vak má velkosť 5-6mm....je všetko v poriadku aj ked test je negatívny? 😒

darina1952
15. jan 2014

áno môžeš mať test negatívny a to v prípade, že máš v moči ešte veľmi nízku hladinu HCG a použila si málo citlivý druh testu... najlepšie je urobiť si test na prvom rannom moči - vtedy je moč najviac koncentrovaný.... takže to skús zase ráno 🙂

ursulienka1
15. jan 2014

ja som 2 týždne testovala a stale bolo negatívny-3týždne mi meškala menštruácia....a mám 7 mesačného drobčeka 🙂 vsetko je mozne, nase telo si s nami robi co chce

awalancha3
15. jan 2014

rada by som videla ten test, odfot ho

cvirenka
15. jan 2014

Je to normálne.... ja som si robila 4 rôzne testy a ani jeden mi nepotvrdil tehotenstvo, až moja doktorka. 3 testy som si robila pred tým do 4.tt. a 1 v 5.tt a nič.... Je to nespoľahlivé... a o tom sklamaní, že opäť nič ani nehovorím. No našťastie... 🙂

inge888
16. jan 2014

Ahojte žienky, mne zatiaľ 4 dni mešká menštruácia a robila som si už 4 testy, ale sú všetky negatívne. Keď sme sa začali s manželom snažiť otehotnieť, tak som po dvoch dňoch začala slabo krvácať. Bolí ma už dlhšie v podbrušku, mala som citlivé bradavky - veľmi, bolí ma takmer denne hlava, som stále unavená a nedávno mi prišlo zle aj z parfému jednej pani - čo mne inokedy voňal. Ja už ozaj neviem, či si to aj nenahováram, keď mi toľko testov vyšlo negatívne.

sue
16. jan 2014

@inge888 prečo nejdeš na krv k lekárovi????

lagatta
27. jún 2014

Ahojte, prosím vás o radu. Nemám mezes už 56 dní a neviem čo s tým robiť. Robila som si test, ale vyšiel mi negatívny, resp. je tam malililililinká čiaročka, ktorú je iba veľmi ťažko rozoznať. Minulý mesiac mi tak isto meškal menzes. Prišiel na nejaký 43. deň, robila som si test a tiež na jednom vyšlo, že je pozitívny (tak isto malá čiarka) a druhý mi vyšiel negatívny. Čo sa toho týka, nejako sa nesnažím na sebe pozorovať príznaky, lebo sa bojím, že by som si to iba nahovárala. Raz sa mi stalo, že mi meškal menzes 53 dní, ale v tej dobe som ešte netušila, že mám problém so štítnou žľazou. Bola som na krv na štítnu žľazu teraz v júni a výsledky mám super, takže tam problém nie je. S partnerom sme sa snažili o bábo 30 dní od mojej poslednej menštruácie. Neviem či by tam vôbec bola nejaká šanca na tehotenstvo. Vedeli by ste mi prosím povedať, poradiť čo robiť? Som v zahraničí, nedá sa mi ísť k lekárovi :( Ďakujem za rady

sanka14
3. júl 2014

Ahojte.vcera som mala slabo ruzovi vytok.a dnes mam podbrusko chvilkove krce.a potom ma podbrusko boli slapse.minuli mesiac som menzes dostala o 13 dni skorej.a teraz by som mala dostat 13.nikdy sami to este nestalo aby som tak skoro dostala menzes.poratte co to moze byt.dakujem

bedo3130
3. júl 2014

Zdravim. o 3 dni mam dostat MS. robila som si ovulacny test ze ten ukaze skor tehu a ukazal ciarku, Ovu nemozem mat. A skusali sme to cez ovu. Mozem byt tehu? priznaky na ms nemam tie mam totiz uz tyzden pred nou. A teraz len chodim casto na wc, mam zvacsene brucho, vela jem. Ze vraj vsetky tehu testy ukazu tehu aj ked niesme. Mne tehu testy ukazali len slabych duchov a nie vsetky. miektore hned a niektore pocase a ine vobec. Tak neviem co cakat. Ci sa tesit. ten prvy je ovulacny a druhy mamatest. Minuly mesiac mi len jedna znacka ukazala ducha a ale teraz aj mamatest. Dakujem za radu ☹ .

ikula2
3. júl 2014

@bedo3130 tomu nerozumiem aj minuly mesiac si mala pozitivny test a nebula si tehotna?? Jednoznacke ak mas ducha na teste urcite si tehu 😕 , mne sa nestalo ani raz ze by sa test pomylil, akonahle je tam len malinky tien tak si tehu, skus o 2 dni a uvidis ci silnie.Ale aj na fotke vino pasiky 😵 😵 takze gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre