Som tehotná, alebo som len prepracovaná?

kristinakika19
20. máj 2024

Ženy, mamičky... Chcem sa opýtať.
HAK som brala 11 mesiacov. Pred dvomi mesiacmi som ju vysadila. Prvý menzes bol klasický ako obyčajne (silnejšie krvácanie druhý a tretí deň), akurát to bol masaker ohľadom bolestí (ale po vysadení HAK to tak býva). Teraz som mala druhé krámy (3. máj), ale boli úplne odlišné. Zomierala som prvý deň - kŕče, krvácanie (čo sa mi ešte nestalo, aby to bolo v prvý deň), druhý deň bolo slabšie a tretí deň krvácanie skončilo. Potom sa už u mňa objavovalo len špinenie pár dní. Kadejako mi býva už dlhšie (únava, nevoľnosť a tak) a doteraz som to pripisovala prepracovaniu.
Ale po poslednom krvácaní sa nevoľnosť objavuje takmer každý deň v rôznej intenzite, unavená som takmer neustále a to v noci spím ako zabitá. Tlak mi zvykne klesnúť a bolesti hlavy sa tiež často objavujú. Testy boli negatívne (posledný som si robila v stredu 15eho).
Je možné, že to je z toho, že sa telo čistí od HAK a som prepracovaná alebo je tam šanca na tehu napriek negatívnemu testu? V ktorom týždni ste boli, keď vám vyšiel pozitívny test? Príp ste si odsledovali implantačné krvácanie a bolo to len špinenie alebo bolo silné a dosť bolestivé?

medda_beda
20. máj 2024

@kristinakika19 No možno si len prepracovaná bola som v 5 týždni, žiadne implantačné som nemala a stále nemám tehotenské príznaky, ale ako pri PMS.
Priprav sa na to, že po hak môžeš mať aj zmeny v cykle pri menštruácií.
Každý mesiac bol pre mňa prekvapenie.

stellarstar
20. máj 2024

Keď tehu test negat tak tt to nebude. Skoč za dr na vyš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre