Ženy, mamičky... Chcem sa opýtať.
HAK som brala 11 mesiacov. Pred dvomi mesiacmi som ju vysadila. Prvý menzes bol klasický ako obyčajne (silnejšie krvácanie druhý a tretí deň), akurát to bol masaker ohľadom bolestí (ale po vysadení HAK to tak býva). Teraz som mala druhé krámy (3. máj), ale boli úplne odlišné. Zomierala som prvý deň - kŕče, krvácanie (čo sa mi ešte nestalo, aby to bolo v prvý deň), druhý deň bolo slabšie a tretí deň krvácanie skončilo. Potom sa už u mňa objavovalo len špinenie pár dní. Kadejako mi býva už dlhšie (únava, nevoľnosť a tak) a doteraz som to pripisovala prepracovaniu.
Ale po poslednom krvácaní sa nevoľnosť objavuje takmer každý deň v rôznej intenzite, unavená som takmer neustále a to v noci spím ako zabitá. Tlak mi zvykne klesnúť a bolesti hlavy sa tiež často objavujú. Testy boli negatívne (posledný som si robila v stredu 15eho).
Je možné, že to je z toho, že sa telo čistí od HAK a som prepracovaná alebo je tam šanca na tehu napriek negatívnemu testu? V ktorom týždni ste boli, keď vám vyšiel pozitívny test? Príp ste si odsledovali implantačné krvácanie a bolo to len špinenie alebo bolo silné a dosť bolestivé?
Keď tehu test negat tak tt to nebude. Skoč za dr na vyš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristinakika19 No možno si len prepracovaná bola som v 5 týždni, žiadne implantačné som nemala a stále nemám tehotenské príznaky, ale ako pri PMS.
Priprav sa na to, že po hak môžeš mať aj zmeny v cykle pri menštruácií.
Každý mesiac bol pre mňa prekvapenie.