Ahojte, chcela by som sa spytat ci sa stalo ze prvy test ukazal 2 ciarky a druhy nic? Ci je to anomalia? Blud? Toto je prvy
Arovnaka znacka ci odlisna testu?to nepises a je to dost podstatne
Mozno si to len namyslam predsa len sa o babo snazime uz viac ako 5 rokov 🤔
Ja ked som bola tehotna tak som si spravila 5 testov 3 znaciek kym som uverila.takze ked ti vysli 2 odlisne tak to mas 50:50 a myslim ze vies co treba robit.
Ja len ci sa s tym uz niektora z vas stretla ze prvy ano dalsi nie. To ma zaujima 😊
@evka8282 Ahoj urcite je to tehu, Dr Max nerobi duchov, a toto uz nie je duch, ale uplne jasna ciarka
@biela_sova to by bol moj splneny sen...
@evka8282 URCITE je to tehu, blahozelam. Ak sa robi test pocas dna, kedy mas rozriedeny moc, tak je vzorka neplatna. Dr Max je velmi citlivy, ma vela farbiva, ak clovek nie je tehotny, je snehobiely (rano pri koncentrovanom moci). Gratulka
@evka8282 Manzel odkazuje ohladom Tvojej fotky, ze je tam "druha ciarisco ako svet" ;)
@biela_sova ze dakujem manzelovi moj zatial neveri 😂
@evka8282 No ked to uz povie muz, tak by som jeho mienke doverovala ;) Moj tu bezne dava nazory snazilkam, ma to uz v oku.
@evka8282 Tieto ukaz Tvojmu, jeden je 27DC, druhy dva dni po termine menz. Vysledok: som v osmom mesiaci. Nech si porovna Tvoj manzel, ci sa ciarky nahodou nepodobaju 🙂
@biela_sova zlata...🤗mojmu chcem vyvratit jeho nedoveru az ked to hude iste ... tie 2 ivf prezival intenzivne so mnou nechcem aby sme boli obaja uplne sklamany ak to nevide. Aj ked pozitivne myslenie je najviac
@rsiskar je tam o dva dni uz by mala byť zreteľnejšia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evka8282 mne ukazali dva pozitivne a treti negativny :P ale.to som si ho robila poobede a pred tym som dost pila takze moc zriedeny... najspolahlivejsie ti ukaze ranny moc - skus este jeden z ranneho mocu a uvidis