ahojte piatok som si robila test neviem ci je to skoro este ak to vyslo oplodnenie tak bolo piatok 8 den , a vecer som si robila neviem mne sa zda ze vidim 2 ciarky . Dneska rano si idem robit jedna ciarka mozno hladina hcg kolise ze moze ukazat aj negativny no neviem . Priznaky mam bolest bedier od vcera a 2 dni mi je divno , a furt chodim na malu potrebu a prsia ako keby sami zvacsili . Menstruaciu mam dostat az 23.12 , bojim sa co ked by to bolo mimomaternicove ?? No neviem mam este pockat a spravit si test este o par dni alebo o tyzden ?? Dakujem za rady
Tipujem, že odkedy rátaš oplodnenie nebola ovulácia ale len sex, inak to nevychádza. Test je inak zlý a aj tak by nemal ešte nič ukázať.
test je negativny, bedra pri otehotneni nebolia, to mas skor nieco s platnickou a tlaci ti na nervy
Podla mna by si hlavne mala davat ciarky do viet, lebo ja z tvojho popisu vobec nerozumiem co bolo kedy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.