Som tehotná alebo nie?

mimi1256
8. dec 2024

ahojte piatok som si robila test neviem ci je to skoro este ak to vyslo oplodnenie tak bolo piatok 8 den , a vecer som si robila neviem mne sa zda ze vidim 2 ciarky . Dneska rano si idem robit jedna ciarka mozno hladina hcg kolise ze moze ukazat aj negativny no neviem . Priznaky mam bolest bedier od vcera a 2 dni mi je divno , a furt chodim na malu potrebu a prsia ako keby sami zvacsili . Menstruaciu mam dostat az 23.12 , bojim sa co ked by to bolo mimomaternicove ?? No neviem mam este pockat a spravit si test este o par dni alebo o tyzden ?? Dakujem za rady

rebi789
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
8. dec 2024

@mimi1256 test si máš spraviť 25.12. ak nedostaneš MS.
To máš aký cyklus keď MS máš mať o 15 dní a ovuláciu si mala už pred 10 dňami?

Inak ten test je celý premoceny

dadka1997
8. dec 2024

@mimi1256 za prvé test je premočený, za druhe nie je možné aby ti uz teraz vysiel pozitivny test ked mas ms dostst az 23.12. .. a za tretie nemohla si mat ovulaciu pred 10 dnami, ak mas ms dostat 23.12... to mas dáke pomýlené

januska12323
8. dec 2024

Tipujem, že odkedy rátaš oplodnenie nebola ovulácia ale len sex, inak to nevychádza. Test je inak zlý a aj tak by nemal ešte nič ukázať.

zobaka
8. dec 2024

test je negativny, bedra pri otehotneni nebolia, to mas skor nieco s platnickou a tlaci ti na nervy

nikavuk
8. dec 2024

@mimi1256 8 den je ešte skoro na test. 23.12 je ešte strasne ďaleko. Vydrz dovtedy

mimi1256
autor
8. dec 2024

@janai1 ja mavam menstruaciu iba 3 dni

vanilkovazmrzka
10. dec 2024

Podla mna by si hlavne mala davat ciarky do viet, lebo ja z tvojho popisu vobec nerozumiem co bolo kedy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre