Menzes mi mešká týždeň, testy mi vyšli pozitívne,a v utorok som bola na krvi,dnes volám ohľadom výsledkov a krv,že negatívna...Ja to nechápem, prsia mám zväčšené, veľa vecí mi smrdí,čo mi predtým voňali atď.
Ake testy Ti vysli pozitivne? Ak je krv negativna, tehotna nie si. Krv zachyti tehotenstvo skor ako moc a je presnejsia. Mozno bolo biochemicke tehotenstvo
Áno, bola som po ivf, testy brutál pozitívne a krv vraj negatívna... Skoro ma piclo a utekala som kúpiť ďalší test..podľa neho som viac tehotná už ani byť nemohla tak som letela do labáku ako samoplatca dať si vziaty krv na nový odber... A keď som vychádzala z labáku mi volal môj gyndos že sa pomýlil a dal mi spraviť odber v iných jednotkách či čo a že tehotná som 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ pár hodín stresu, skoro ma piclo...
@cookie29 testy som si robila doma kazdy den jeden..pekne dve čierky, žiadny duch,,Aj pepino, aj taky svetlomodry..hm..nepamatam si značku.Možno to bolo biochemické, ale menzes stále neprišiel
Ja by som zopakovala krv alebo rovno sono spravit. Podla mna to v labaku zamenili. Tie testy all su fakt kolajnice musia mag dost hcg. A hcg aj keby to tehu zamlkne sa zo dna na den nestrati. To ide aj mesiac az dva do normalu. Pri mojich kolajniciach uz bolo hcg okolo 40tis
tak skus este raz... ono aj pri biochemickom HCG klesa pomalsie, to znamena ze este by zostatkovy mohol byt, mozno sa kopli v labaku
No mne poplietli mena v labaku. Tiez som si zrobila test, aj priznaky boli a ked som volala o vysledky,ze negativ. Som nechapala, ale nasej sestricke na gynde to nedalo a zistila ze oni si ma neulozili podla rodneho cisla, ale len podla mena a bola tam este jedna s takym istym priezviskom. Nakoniec mi volala ze je to pozitivne, ale dost nizka hodnota ze nech pridem este raz a vezmu mu krv. Zial potratila som to nakoniec.
Ja som mala asi 5 pozitivnych testov, pekne tmavli. Potom zacali blednut a krv uz bola negativ. MS prisla asi po 3 tyzdnoch
@kiki68 na sone som bola v utorok, vtedy mi brali aj krv, sliznicu som mala zvysenu,čo by potvrdzovalo tehotenstvo a videla tam mini bodku..Ešte je skoro na to, aby tam bolo viac vidieť
@cookie29 zajtra tam chcem ísť, som zvedavá, čo mi povie
Potom to vyzera na normal tehu, ak je tam ten tercik, cize bodka. Myslim ze to domrvili v labaku.
@kiki68 tu bodku bolo krásne vidieť...Rok a pol dozadu som mala mimomaternicove, tak dufam,že to nebude zas ono
Skus zopakovat test, ak bude pozitivny, tak ziadat opakovany krvny test.
Ak bude negativny, tak zial asi biochemicke tehu
@mikasz test som teraz zopakovala...je pozitivny
Tak potom urcite smer dr.alebo labak a dat si zopakovat test. Aj ked v labaku by sa nemalo, sme len ludia, chyba sa mohla stat.
Drzim palce
Tak buď sa pomýlil lekár alebo v labáku, ak máš test pozitívny tak v krvi musí byť nejaká hodnota hcg...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zažili ste to niektorá?