Ahojte baby, nedávno som mala prvý pohlavný styk, a niekoľko dní potom ma stipalo, až pálilo pri močení, mala som potom hnedý výtok
Neskôr bol žltý výtok,, to neskôr prestalo a začal byť biely ale mal divnu konzistenciu, bolo mi potom celý čas stále zle a napínalo ma na zvracanie, nakoniec som si spravila test po cca 1-2 týždnoch , a vysledok bol negatívny, teraz mám stále hnedý až krvavý výtok a jeho až príliž veľa.. Mám sa báť že som potratila ? Alebo som iba strašne na chladená? U gynekológa sa plánujem objednáte lenže mám15 a bojím sa že som mohla byť tehotná
Najskor si mala nejaky zapal mocovych ciest. Nabuduce s ochranou a po styku sa vycikaj. A idealne predtym este dospej.
Tehotná si nebola a sex keď nebol s ochranou mohol ta nakaziť nejakou infekciou.
niesi tehotná chytila si od neho nejakú infekciu a krvácaš a špiníš pre to lebo si si ju fajne nechala prepuknuť do horšieho štadia
Sup na gynekologiu, mozno len neliecena kvasinkova infekcia, mozno nejaka silnejsia pliaga. Ale na koniku ta z nej urcite nevyliecia.
@paulyy a dodám keď to bol tvoj prvý styk tak špinenie krvácanie je ok keďže si bola panna a panenská blaha sa ti strhla
Bud prechladnutie, alebo si chytila nejakú infekciu, mykozu. Krvácanie, špinenie mohlo byt aj z porušenia panenskej blany. Na tehotenstvo (potrat nebodaj) to nevyzerá..
Chod na gyndu, prelieci sa zápal (ak ho máš) a do budúcnosti používajte ochranu. Nechápem prečo ste ju nemali aj pri prvom sexe.
Baby, začala som krvácať akoby som mala menštruáciu, ale tú som mala pred 2týždňami, menštruáciu nemám úplne pravidelnú, ale aj tak.. Čo to môže byť? Na internete otom neviem nájsť nič
U gynekológa mám ísť tento budúci týždeň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@paulyy a mali ste ochranu? To mi skor pride ako nejaky zapal...pochybujem ze tehotenstvo a potrat ...