Som tehotná, alebo mám zápal?

paulyy
3. jún 2023

Ahojte baby, nedávno som mala prvý pohlavný styk, a niekoľko dní potom ma stipalo, až pálilo pri močení, mala som potom hnedý výtok
Neskôr bol žltý výtok,, to neskôr prestalo a začal byť biely ale mal divnu konzistenciu, bolo mi potom celý čas stále zle a napínalo ma na zvracanie, nakoniec som si spravila test po cca 1-2 týždnoch , a vysledok bol negatívny, teraz mám stále hnedý až krvavý výtok a jeho až príliž veľa.. Mám sa báť že som potratila ? Alebo som iba strašne na chladená? U gynekológa sa plánujem objednáte lenže mám15 a bojím sa že som mohla byť tehotná

floki1994
3. jún 2023

@paulyy a mali ste ochranu? To mi skor pride ako nejaky zapal...pochybujem ze tehotenstvo a potrat ...

vanilkovazmrzka
3. jún 2023

Najskor si mala nejaky zapal mocovych ciest. Nabuduce s ochranou a po styku sa vycikaj. A idealne predtym este dospej.

januska12323
3. jún 2023

Tehotná si nebola a sex keď nebol s ochranou mohol ta nakaziť nejakou infekciou.

esmeronka
3. jún 2023

niesi tehotná chytila si od neho nejakú infekciu a krvácaš a špiníš pre to lebo si si ju fajne nechala prepuknuť do horšieho štadia

amelie2017
3. jún 2023

Sup na gynekologiu, mozno len neliecena kvasinkova infekcia, mozno nejaka silnejsia pliaga. Ale na koniku ta z nej urcite nevyliecia.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
3. jún 2023

@paulyy a dodám keď to bol tvoj prvý styk tak špinenie krvácanie je ok keďže si bola panna a panenská blaha sa ti strhla

paulyy
autor
3. jún 2023

@floki1994 nemali

floki1994
3. jún 2023

@paulyy ach boze a zodpovednost kde? Ci v 15 rokoch chces byt maminka? Hruza

jaskolka
3. jún 2023

Bud prechladnutie, alebo si chytila nejakú infekciu, mykozu. Krvácanie, špinenie mohlo byt aj z porušenia panenskej blany. Na tehotenstvo (potrat nebodaj) to nevyzerá..
Chod na gyndu, prelieci sa zápal (ak ho máš) a do budúcnosti používajte ochranu. Nechápem prečo ste ju nemali aj pri prvom sexe.

paulyy
autor
4. jún 2023

Baby, začala som krvácať akoby som mala menštruáciu, ale tú som mala pred 2týždňami, menštruáciu nemám úplne pravidelnú, ale aj tak.. Čo to môže byť? Na internete otom neviem nájsť nič

paulyy
autor
4. jún 2023

U gynekológa mám ísť tento budúci týždeň

floki1994
4. jún 2023

@paulyy ked si bola hrdinka mať sex bez ochrany tak nou bud znova a chod za mamou a smer pohotovost...moze to byt hocico...tipujem silnu infekciu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre