Som tehotná, alebo mám kvasinkovú infekciu?

6. dec 2021

ahojte potrebujem radu..s priatelom sme isli na plno 4dni a 1den do ms naplno..ms som dostala na den presne… momentalne som uz mala mat3ti den ovulacny hlien ale nemam ho..pocitujem ale 2hy den svrbenie tam dole..mylist ete to moze byt sposobene tym? minuly mesiac som mala ovulaciu na 100%

agacela
6. dec 2021

Robila si si test?

autor
6. dec 2021

@agacela este nie,len som chcela vediet ci sa ovu nemohla dostavit koli kvasinkovej infekcii kedze mam svrbenie

agacela
6. dec 2021

Mohla, nemusela … príroda je nepredvídateľná ;)

jaskolka
6. dec 2021

Ovulácia môže byť posunutá z mnohých dôvodov, nie len mykozy, ktorú pravdepodobne naozaj máš.
Ženské telo nie je "šablóna", čiže skutočne sa ti mohla ovulácia posunúť, alebo ani vôbec nebyť, ale s mykozou to ani nemusí súvisieť.

balaskovae
6. dec 2021

no ak si si nerobila test tak tazko povedat ci si alebo nie si. kazdy mesiac sa moze zenske telo spravat inak, ci uz sa to tyka ovulacie 🙂

nelca0510
6. dec 2021

Ak ťa dole svrbí pošva,choď k lekárovi. Ak máš podozrenie na tehotenstvo,chod si kúpiť test a urob ho podľa návodu. My tu nemáme vestecku guľu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre