Ahojte žienky, chcela by som vedieť Váš názor. Bola som chorá, brala som lieky medzitým sme spolu s manželom normálne spali, a začali sme sa ten mesiac pokušať o bábo (žeby som otehotnela na 1 šupu). Ale už pomaly 3-4t ma bolí veľmi podbruško a aj prsia ma dlhodobo bolia, akoby som mala dostať, divne sa cítim, dokonca som aj pribrala. Robila som si aj testy vyšli mi pozitívne so slabšími čiarkami (nie duch, už bolo vidieť slabšie čiarky). Mala som dostať ms ale meškala mi skoro 10 dní. A dnes hla som dostala.Nechapem tomu. Ale stale ma pobolieva bruško a prsia k lekarovi idem na bud. týžden. Už sme sa tešili a teraz neviem. Ďakujem.
@20mysicka12 krvácaš veľmi, alebo máš iba špinenie? Ak len špiníš, nemusí to hneď znamenať niečo zlé. Držím palce, aby nešlo o biochemické.
@silvia5252 tak asi je to len slabšia ms alebo špinenie skor. Nemám to vobec silne.
@silvia5252 ešte k tomu som bola pred mesiacom a pol na preventívnu a všetko som mala v poariadku.
@20mysicka12 zájdi radšej na pohotovosť. Dajú Ti duphaston na udržanie plodu a pichnu injekciu na zastavenie krvácania. Budeš aspoň pokojnejšia 😊. Veľmi držím palce.
@20mysicka12 ak ti meska ms a test je pozitivny tak asi nieje co riesit.
Určite si,kludovy režim a radšej ozaj pohotovosť. Moja suseda mala ešte tri mesiace menzes a bola tehu. Držím palce
@20mysicka12 správ si test. Ak je už čiarka slabá- je to biochemicke. Ak je silná choď na pohotovosť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@20mysicka12 chod na pohotovosť.