Ahoj Dámy, máte niektorá skúsenosti s dlhým cyklom? Prosím Vás o názory..aktuálne poslednú MS som mala 21. októbra.. a pred poslednou mi tiež meškala okolo troch týždňov..keď som brala antikoncepciu MS mi chodila pravidelne pred nasadením mi chodila nepravidelne..vysadila som ju koncom leta. Robila som si aj testy asi 3 a všetky mi vyšli negatívne. Bolievajú ma veľmi kríze aj podbrušku. Vždy som mala čistú tvar žiadne akné, no teraz sa mi vychádzali líca a trošku brada. Neviem čoho sú to príznaky či nejakého ochorenie alebo tehotenstva. U Dokyho som bola už minule keď mi meškali tak teraz nechcem ísť znova s tým..počkám a potom pôjdem len ma zaujímajú názory 🙂
Ak som neni tehotná čo silne pochybujem tak mám strach, že v budúcnosti by to mohol byť problém za tieto problémy s cyklom
@sarik2704 :D ak mam byt uprimna ja som presne takto otehotnela vychadzalo nam to 3 roky a zrazu to nevyslo takze nas krpec je z kvapociek lasky :D ale my sme boli nastaveny ze ked sa stane stane sa .. takze ak este nechces upozornujem ta ze mozes takto otehotniet a mali by ste vymysliet nieco ine :D ale ak sisi robila test a bol negativny tak to tak bude neviem kedy si mala naposledy pohlavny styk ked sisi robila ten test ... ale to uz aj to ze stresujes kvoli tomu robi svoje ak mas test negativny tak sa upokoj a oni pridu ak nemas samozrejme iny problem
@sarik2704 mne sa plet zacala zhorsovat neskor po vysadeni .. mala si negativny test oni uz su naozaj dobre tie testy nemyslim ze tri by ti ukazovali ze negativne keby si bola ... ja ked som otehotnela mala som priznaky silne krce v podbruchu citlive prsia a unavena som bola v kuse... ale vsak pre pokoj dusi zbehni na gyndu 🙂
@sarik2704 podla mna si to uz aj nahovaras :D .. popravde neviem ja som mala vtedy dost stresove obdobie preto som si aj myslela ze mi meskaju a potom tie silne krce v podbruchu tak som myslela ze zachvilu uz pridu :D ale vychadza mi to ze som otehotnela hned po menzesi a tie priznaky som zacala mat vtedy ked mi mal prist dalsi menzes takze asi tak po mesiaci
@sarik2704 no vidis moze byt aj tym .. akoze ja som naozaj az po vysadeni zistila ako ti ta antikoncepcia rozhadze vsetko v tele a ako dlho sa potom dava tvoje telo dokopy.. napr. kamoske po vysadeni povedala doktorka ze to ma tak rozhadzane ze momentalne sa jej asi ani nepodari otehotniet az po roku jej povedala ze uz je vsetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
je to z vysadenia antikoncepcie, ja som dalsi rok a pol mala problem s pletou a vlasmi, nastastie ms sa hned vratila tak ako bola predtym a to som mala pravidelne. Budes musiet asi chodievat na vyvolavacky aby ti vobec dosla. Pre istotu si daj urobit hormonalny profil, ale urcite ti aj doktor povie ze to je z vysadenia a minimalne pol roka to trva vzdy