Ahojte mešká mi mendzes cca 18 dní a už mám strach že som v tom.. Nemam priateľa nebola by to pre mňa moc radostná správa,ale tak isto si uvedomujem že bábätko niejde hračka a tak som s toho vykoľajena. Moja otázka znie robila som si testy bolo ich 4 a všetky negatívne no bolesti bruška ani pŕs nemám takže vôbec neviem čo sa deje.. Viete mi poradiť? Ďakujem za odpovede pekný deň
Ak menzes meska tak dlho a 4 testy su negativne Tak na 99,9% nie si tehotna
@bambulienka25 Tak sexovať sa dá aj keď nemá priateľa. Proste náhodný okoloidúci. 😁
@bambulienka25 nebol to priateľ len kamarát s benefitmi.. to neviem či niektorá pozná,ale ano aj také sa stáva .. jednoducho nie človek s ktorým si viem predstaviť rodinu.. preto by to bola nie najpotešujuca správa a myslím si že táto stránka nebola vyrobená za účelom sa tu podpxchicat aké pomáhať si.. Ďakujem za pochopenie a normálne odpovede k mojej otázke pekný večer;)
@tinus1502 podla mna nie si. Pl tolkych dnoch by si uz aj mala mat nejake tie priznaky. Skus si lupit caj z alechemilky a pit.
@tinus1502 No tak skús ísť ku gynekológovi, ak nebudeš tehotná (čo podľa mňa nebudeš, ináč by už test niečo ukázal), tak Ti dá injekciu na vyvolanie menzesu. Len neviem, dnes je piatok a potom už len jeden deň a sú Vianoce, tak ak bude doktor dovolenkovať, tak neviem. Ináč, menzes môže vynechať aj z iných dôvodov.
@katulka1141 Ďakujem .. ja viem toto by mala byť každopádne radostná správa tiež ma mrzí že to tak v mojom prípade nieje,ale tak necítim že by toto malo byť pre mňa to práve .. preto ten strach.. Mám dosť stresove obdobie môže to bxt asi aj stresom.. Každopádne ďakujem za radu
@tinus1502 nie pre kazdeho je to radostna sprava. Ja som teraz v 5 tt a tiez sme to neplanovali. Muz je uplne mimo z toho. On to dieta velmi nechce. A ja sama som si to planovala inak. Ale neuvazujem o interupcii. Je to zlozite.
@katulka1141 No pravdu máš.. Hádam manžel zmení názor teda myslím že zmení dieťatko je krásna udalosť keď máš rodinu samozrejmé. Nie tak ako ja:/dúfam že ja to teda dostanem čo najskôr bo sa cítim po pravde dosť zmätene aaa ešte tie zmeny nálad .. podpisujem to tomu že mi to mešká..
@tinus1502 tak to urcite dopre dopadne..nestresuj a skus cajik
Tehotná nebudeš, to by testy už ukázali, bude to iná príčina, najskôr ten stres, ja vždy, keď som sa bála, že by som mohla byť tehotná, urobila som test, bol negatívny, a tak som sa ukludnila, ze ďalší deň už aj prišli ktamy🙂 nabudúce používaj ochranu, aby si sa nemusela báť, že bude dieťa s nejakým "kamarátom"
@tinus1502 mne meškal tiež tak dlho, už som panikarila ale nebola som. Držím palce
@katulka1141 to mate len teraz taky názor, keď sa narodí, si poviete ze prečo som ho nemala už skôr!
@tinus1502 ahoj neboj oni prídu mne meskavaju aj celý mesiac a nestresujem a to ani jeden test neurobím a prídu tak hlavne kľud a nestresuj lebo aj to vpliva na meškanie pekne sviatky prajem
Ahojte, chcem sa spýtať mám nepravidelnú MS a mala som po poslednej mensetruacii 2 nechránené styky. Podla primeru mi to aj tak 6 dní mešká. Robila som si test pred 2 dňami ale nič. Pred tyzdnom ma neskutočne boleli bradavky a akokeby svrbeli. Bolesti v podbrušku som mala ako keby som mala mat menstruaciu. Mate nejake skusenosti alebo radu ?
@pumperlik ja uz jednu dcerku mam. Verim, ze sa to zmeni, len teraz momentalne som trosku na pochybach.
@tinus1502 moja tu si to radsej ani nemala pisat lebo ta tu mamicky niektore rozdupu pod ciernu zem typu....kde si nechala ochranu,preco sexujes bez ochrany atd. A to hovorim este slusne niektore tu dokazu dat dobry zahul
@renatavanacka a to ako máme vedieť?? Po prvé sprav si test neskôr minimálne o tyzden
A to treba ísť k dr nech vezme krv.....my absolútne nevieme či áno či nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Treba k dr na odber krvi...to môže byť tehotenstvo aj nemusí...tam môžu aj nemusia byť iné priciny