Som tehotná aj napriek normálnej menštruácii?

12. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste niektorá mala normálnu menštruáciu, nemám na mysli slabé špinenie ani výtok ale normálnu menštruáciu ako zvyčajne a aj napriek tomu ste zistili, že ste tehotná ? A ak áno aké ste mali príznaky ?

Ďakujem.

snazilka_bio_mamka
12. nov 2020

o mesiac to vyjde, nevešaj hlavu a nehladaj nemožné situácie

althejka
12. nov 2020

Ja hej, normalna menstruacia a uz som bola tehotna. Takze mi potom zle ratali tyzdne a rodila som "predcasdne" vlastne v termine

denisa0504
12. nov 2020

Moja mamina tiež vravela, že bola so mnou tehotná a ešte prvé dva mesiace mala normálnu menštruáciu..

malicka_mysicka
12. nov 2020

Ja som krvacala poriadne, priblizne raz za mesiac, v 5tt 10tt a 15tt ale asi by som to normalnou menstruaciou nenazvala, bolo to velmi silne prvy den strasne vela krvi, druhy den oslablo a potom dllllllho spinenie. Vzdy to malo plus-minus rovnaky priebeh. Vedela som, ze som tehotna, lebo som si robila test este predtym. Prvykrat som to vyhodnotila ako potrat, ale isla som k doktorovi a male tam bolo ❤ keby som nevedela ze som teho tak by som sa ptvykrat cudovala ze aky divny menzes ale po druhom raze by som uz sla k lekarovi.

pininka1
12. nov 2020

Nasa suseda mala tri mesiace a doma mala male babo ani v najmensom jej neprislo ze by mohla byt tehotna.

autor
12. nov 2020

@althejka a mali ste aj nejaké príznaky aj keď ste mali menštruáciu ?

snazilka_bio_mamka
12. nov 2020

Je ale rozdiel podla mna mat MS - špienie ako normalnu MS s kuskami sliznice. Ak sa vylučuje aj sliznica, nemozete byt tehotna

autor
12. nov 2020

@snazilka_bio_mamka ja nehľadám nemožné situácie. Na gyndu som už objednaná ale opýtať sa snáď môžem 🙂

1angelika
12. nov 2020

áno aj ja som to tak mala ale nedopadlo to dobre

autor
12. nov 2020

@1angelika mali ste aj nejaké príznaky hoc ste mali menzes ? A mrzí ma to 😞

snazilka_bio_mamka
12. nov 2020

ja som toto este nepocula nikdy v zivote... podla mna aj tie ktore mali ms bolo len špinenie. Vylučuje sa ti aj sliznica? a testy mas pozitivne, že sa pytas ci by si mohla byt teho aj napriek MS? lebo ak mas, tak nieje o čom. AK mas negativne a mas MS tiež nie je o čom. Potom su to už len konšpiračné teorie.

1angelika
12. nov 2020

príznaky nie, len asi 2 týždne po ms som začala veľmi špiniť, potom aj krvácať tak ma hospitalizovali a robili vyšetrenia či to nieje mimomaternicové tehu ale nepotvrdilo sa to, bol to začiatok normálneho tehotenstva.

titla
12. nov 2020

Ja tuto skusenost nemam, ale mam kamaratku, ktora takto krvacala v oboch tehotenstvach. V prvom tehotenstve zistila dost neskoro, ze je tehotna. Robila si test napriek tomu, ze jej nevynechala MS, lebo mala tehotenske priznaky (boleli ju prsia a bola citliva na pachy). Na prvej kontrole u genekologicky bola az po 11tt. Pri druhom tehotenstve tiez mala akoby 3 menstruacie aj ked uz bola tehotna. Vtedy jej to uz ale bolo jasne hned.
Takeho krvacanie v tehotenstve v case ocakavanej MS nie je nic ojedinele. Nie je to menstruacia v pravom slova zmysle, hovori sa tomu myslim krvacanie z hormonalnej nerovnovahy. Nastava v case ocakavanej MS, mava pomerne silnu intenzitu, nie je to spinenie, ako napr. pri uhniezdovani.

eal
12. nov 2020

V 1 tehu som normalne krvacala, nie spinila , ale len 3 dni a kazdym dnom to bolo slabsie az nastalo len spinenie, ja som si myslela, ze som dostala ms, ale ms som mavala zvycajne 7dni, ale neriesila som. Jedini priznak, co som mala bolo, ze mi zacala chutit cista voda a predtym som si davala do vody sirup vzdy. Mala som aj bolest prsnikov, ale to som mala vzdy pred ms. Keby mi sestra nepovedala, ze ona na zaciatku tehu spinila, tak mi ani nenapadne si spravit test, kedze som mavala nepravidelnu ms.

vikisukik
12. nov 2020

Moze sa to stat, ze zena je tehotna a este ma prve mesiace normalne menstruacia. Kamaratka mala dokonca 3 mesiace normalne menstraciu a pritom bola tehotna.

snazilka_bio_mamka
12. nov 2020

@eal ja tomuto nechapem.. normalne silnu ms, s kuskami sliznice, s krčmi atd atd?

titla
12. nov 2020

@snazilka_bio_mamka Vies, ale nie kazda zena ma silnu MS s kuskami sliznice alebo bolestivu.
A to, ze ty si doteraz s niecim takym nestretla, neznamena, ze nikto iny takuto skusenost nemoze mat.
Pravidelne krvacanie v case ocakavenej menstruacie v tehotenstve je zriedkave, ale ano deje sa to. Je vela zaznamenanych pripadov.

snazilka_bio_mamka
12. nov 2020

@titla aano, počula som o slabej MS, alebo špinení ale zas čitala som že žiadne krvacanie v tehotenstve nie je dobré.. myslim tým normalne krvacanie, nie špinenie tak neviem teda. ospravedlnujem sa. Ja som nedavno mala biochemické, s jasne pozitivnymi testami a išli ma tu na MK zožrať mamičky ked som sa spytala ked som začala špiniť (prisla MS) či mi to teda odchazda alebo este mozem byť tehotna. Vyslovene ako supy na mrtvolu.

eal
12. nov 2020

@snazilka_bio_mamka bolo to pred 4rokmi, takze ci som mala krce si uz nepamatam, ale kusky sliznice som myslim nemala, ale krvacanie zo zaciatku bolo ako ms. Mne dr povedala, ze je to normalne u niektorych zien zo zaciatku tehu. Tehu mi potvrdili v 8tt. A v 10tt som znova krvacala a to mi zistili uz hematon. Ja neviem, co to bolo za krvacanie, ale ja som to zo zaciatku povazovala za ms, kym mi test neukazal tehu.
Teraz som tiez tehu a na zaciatku tehotenstva som mavala slabe krce tentoraz len so spinenim, snazili sme sa o babo dlhsie, takze ze som tehu som zistila tento raz hned na zaciatku a slabe krce som mavala este 2tyzdne. Som sa bala, ze mi ms este moze dost a o babo pridem. No nastastie to dopadlo dobre a som teraz v 30tt...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka_bio_mamka
13. nov 2020

@bambulienka25 prečo tá správna? ty co mas furt proti mne. Napisala som jej co sa stalo mne a ake ponaučenie som si vzala. Aky mas zas problem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liluska1234
18. nov 2020

Mam menzes ale mam citlive bradavky pali ma zaha a bolia vajecniky mozem byt tehotna mala bisom byt v 6t

viikkki
19. nov 2020

@liluska1234 TEHOTENSKÝ TEST / GYNEKOLÓG

antoniojana
27. jún 2023

Ahojte všeci 😊mala som meštruaciu len jeden ďeň a na druhí ďeň som le špinila možem byť ťehotna ??

sisiiz
14. mar 2024

@althejka dobry den prosim mozem teda ku komentaru otazku mne vysiel predvcerom clear blue takto vid foto ale ten menej citlivy klasicky negativny…vcera som dostala normalnu silnu ms,ako to mam chapat preboha nemoze to byt potrat?

antoniojana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisiiz
15. mar 2024

@antoniojana prepáč, ale nerozumiem ti ani slovo 🙄😂

antoniojana
16. mar 2024

@sisiiz že to tieš mávam už 2meciac tak isto že krvacam a som ťehotna vtom😄

gabcika
30. aug 2024

@eal kedy si urobiť test od spínania menzes som mala o 5 dni skôr a trávilo to len 2-3 dni len také špinenie ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre