Som tehotná?

ajka251
17. mar 2019

Ahojte žienky 🙂 čo myslíte môžem byť tehotná?ja tam vidím slabú čiarku.keď som si robila test vyšiel negatívny nič tam nebolo.bola som veľmi sklamana a test som odložila.ku koncu dňa som sa pozrela na ten test a zrazu toto...som 10dní po ovulácii.asi skoro som si robila test,len moja zvedavosť mi nedala :D ...veľmi ma bolia prsníky,také bolessti som nikdy nepociťovala,mierne špinenie,a také tlaky v podbrušku ako keby mi prichádzala menštruácia,cítim strašnú únavu a sem tam sa mi zatočí hlava a pociťujem slabosť..V lekárni keď som povedala aké mám príznaky mi vravela ,že je pravdepodobné že som 🙂 ale predsa.je to veľmi slabé a mám už dosť pokročilý vek a mať dieťaťko je mojou veľkou túžbou...keďže som nemohla nájst vhodného partnera na rodinu...

kikaaa444
17. mar 2019

@ajka251u
Ahoj pozri si v návode čo sa týka odpočítavania pretože ak sa druha čiara objaví až po nejakých 5tich minútach tak môže byt falošne pozitívny . Skús inú značku a držím palce 🙂

kikaaa444
17. mar 2019

@kikaaa444 a tiež som si robila ešte 5 dni pred ms a už ukázal .. takže šup šup zajtra ráno ďalší testik a verím že si ❤️

ajka251
autor
17. mar 2019

@kikaaa444 aha to fakt? :( lebo nic take v navode tam nebolo.ale dakujem za odpoved.ved budem skusat testovat :D

ajka251
autor
17. mar 2019

@kikaaa444 dakujem za odpoved 🙂 aj manzel si mysli ze je to falosny test..ale ja pocitujem nieco ine 🙂 a verim.a budem stale testovat :D

kikaaa444
17. mar 2019

@ajka251 a akú máš značku ? Musí tam niečo take byt .. ja čo som si robila testy tak bolo na jednom že výsledok do 3 minút alebo do 5 ak by sa druha čiarka objavila až potom nemuselo by to byt platne . Neviem ako to majú iné testy

ajka251
autor
17. mar 2019

@kikaaa444 Rapi Clear classic extra...ano az teraz som si vsimla :( ze po 10minuta sa nema vyhodnocovat test..takze je to neplatne :(

kikaaa444
17. mar 2019

@ajka251 no a potom čo si si ten ten spravila ako dlho si asi sledovala ten výsledok ?

ajka251
autor
17. mar 2019

@kikaaa444 len chvilu..kedze sa mi tam nic neukazalo.odlozila som ho.mala som si pozorne precitat letak.ved budem skusat 🙂 dakujem ti za tvoj cas.

kikaaa444
17. mar 2019

@ajka251 možno sa tam ukázala do tých 10 min len o tom nevieš 🙂 držím palce ✊🏼🍀

danielina30
17. mar 2019

@ajka251 Konkretne tomuto testu moc neverim, ale ciarka tam je. Skus dalsi test, len tak budes mat istotu. Drzim silno ✊🏻✊🏻

miska_kal
18. mar 2019

skus si kupit aj iny test a uvidis. tazko povedat, ci sa tam neobjavila tym, ze uz nejaky cas ten test odstal... uvidis, vravim, treba testy vymenit

ejmylia
18. mar 2019

Ešte byť tebou skúsim jeden test. Lebo čiarka tam síce slabučká je ale keď vravíš že až neskôr, tak to fakt môže byť neplatné. Držím palčeky 🙂

lilkaz
18. mar 2019

Ahoj, ja som to takto mala tiez....skusala som uz na 9ty den po OVU a videla som slabucicku ciarku ale az po nejakej pol hodine....a bola som naozaj tehotna....a stalo sa mi to takto presne pri oboch tehotenstvach...podla mna to je tym, ze skusame prilis skoro a ta druha ciarka tam proste je vidiet az po uplnom zaschnuti...takze ja verim, ze to tam je (dufam, ze to nie je teda falosne pozitivny) ...drzim palce...daj potom vediet 🙂

wikiwiki
19. mar 2019

@ajka251 no som veľmi zvedavá aký bude výsledok na inom teste.. Veľmi ti držím palčeky aby bol pozitívny..

ajka251
autor
19. mar 2019

Zienky..ostatne testy negativ :( som z toho sklamana.som si aj poplakala.lebo sme sli cez plodne dni aj ovulaciu :( len nechapem preco ma tak bolia prsniky,mierne spinenie a krce v podbrusku.vidim ze sa mi aj bradavky zmenili ale to si asi uz namyslam :( ideme skusat dalej

danielina30
19. mar 2019

@ajka251 to ma mrzi 😢

ajka251
autor
19. mar 2019

@danielina30 hm 😢 tak zavidim tym co otehotneju hned a ja cakam a tuzim po babatku dlhe roky 😔 len sa nemozem poddat skutku a stresu

ajka251
autor
21. mar 2019

@lilkaz to mi aj manzel vravi ze skoro si robim.len dnes som asi dostala svoje dni :( takze nie som.som smutna ale ideme skusat dalej.a zavidim ze uz dve mate za sebou.ale v dobrom 🙂 nech ste zdravi a stastni ;)

lilkaz
22. mar 2019

@ajka251 Tak to ma naozaj mrzi...mozno to bolo biochemicke tehotenstvo...ja som naozaj mala 2x ledva viditelneho ducha po dlhsej dobe a bolo to tehotenstvo...ale nemysli si, ze je vsetko vzdy podla predstav...minuly august predchadzajuce leto som potratila a tiez to bolo tazke...ale nakoniec sa rychlo podarilo...teraz zase kazdym dnom trpnem, ci bude vsetko ok (som v 4tom mesiaci)....takze tak...takze ti drzim velmi palce 🙂

ajka251
autor
23. mar 2019

@lilkaz dakujem..mam uz svoj vek a preto ma to trapi.asi to tal ma byt 🙂 a co sa stalo tebe ak mozem tykat..to mi je luto :( tiez drzim palceky aby vsetko bolo v poriadku ;)

kikaaa444
23. mar 2019

@ajka251 a neskúšali ste umelé ?? Držím palce 🍀✊🏼🙏🏼🙏🏼 Určite to pride vtedy keď ma ❤️🙏🏼A hlavne keď to budeš najmenej čakať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre