Som tehotná?

bibaku
9. júl 2018

Dobrý večer. Zajtra idem lekárovi no aj napriek tomu som dosť na ihlách. :/ 9 dní mi mešká menštruácia, boleli ma prsia, som unavená, nervózna, plačlivá, bolí ma šija a mám neskutočne nafúknuté brucho. 6 . júla som si robila dva testy ale boli negatívne, môžem byť tehotná aj napriek negatívnym testom? Nevoľnosti nemám vôbec. Ďakujem za každý názor.

camil
9. júl 2018

ja som na tom takisto zajtra idem k doktorovi, testy negativne meskanie 30dni a brucho ako balon

bibaku
autor
9. júl 2018

@camil juj tak aspon nie som sama.. HAK uz 2 roky neberiem ale používame s priateľom prezervatívy.. Len prave pred mesiacom si ho nenasadil hned ale tesne pred koncom.. Tak neviem ci to moze znamenat nejake nebezpečenstvo kedze sa hovori ze z preejakulatu sa da tiez otehotnieť :/

shilla23
9. júl 2018

@camil daj vediet ako si dopadla ja mam podobny problem🙄 hadam nic vazne to nebude a budeme v tom 😊

shilla23
9. júl 2018

@bibaku a myslim si ze by si z toho nemala byt ale vraj 10-12 dni po oplodneni sa ma robit test kolkeho ste si tak ulietli?

bibaku
autor
9. júl 2018

@shilla23 no pre mna by to bola asi pohroma lebo mam este pred sebou maturu :/ ale tebe by som to zo srdiečka želala ❤️ zajtra dám vedieť ako som dopadla.. Hádam to nejako zvládmeme 🙂

bibaku
autor
9. júl 2018

@shilla23 17.6.

shilla23
9. júl 2018

@bibaku dakujem si zlata 😊 no tak to uz je dost myslim ze to by ti uz ukazal test ale deje sa hocico a mas pravidelnu mršku? A ber to tak ze vsetko sa da zvladnut 😊

adulienka11
9. júl 2018

Mozes bit tehotna mne testy ukazali pozitivny az po dvoch troch tyzdnoch od meskania menstruacie este je skoro si robit test 😊

adulienka11
9. júl 2018

Mozes bit tehotna mne testy ukazali pozitivny az po dvoch troch tyzdnoch od meskania menstruacie este je skoro si robit test 😊

bibaku
autor
9. júl 2018

@shilla23 no zvykne mi meškať ale to je tak deň maximalne dva.. Dlhšie nie.. Jasne že da len sa k tomu treba vedieť postavit čelom 🙂 možno to nakoniec bude len zo strachu

bibaku
autor
9. júl 2018

@adulienka11 fuha no tak to asi ani nepojdem spať dnes.. Zaujimave že az po takej dlhej dobe :O

adulienka11
9. júl 2018

@bibaku no este je skoro ja som bola tiez v tom ze niesom a potom som zistila ze som nakoniec a teraz mam dve dcerky

shilla23
9. júl 2018

@adulienka11 ano aj to som uz citala je to dost individualne vela bab otehotnie aj pocas menstruacie
@bibaku vy ste si ale dali ochranu ja som uz par priatelov mala a ti o ochrane ani pocut nechceli a nikdy som neotehotnela ked to nenapalil do mna takze ta povestna kvapka u mna nikdy neucinkovala bud v klude podla mna .

adulienka11
9. júl 2018

A doktor mi povedal ze skor ako v 6 tyzdni nemam chodit ze tam nic nebude este vidiet

shilla23
9. júl 2018

@adulienka11 a v kolkom si bola ked ti to potvrdil doktor ?

adulienka11
9. júl 2018

V 6 som sla a nic nebolo vidno tak ze mam prist az o dva tyzdne a potom uz cosi videl 😊

adulienka11
9. júl 2018

Kedy si mala poslednu menstruaciu

bibaku
autor
9. júl 2018

@adulienka11 tak v tomto pripade je to krasne 🙂 gratulujem 🙂
@shilla23 no dufam ze to tak bude.. Viem že to je dar ale teraz by to nebolo fakt vhodne.. Viem ze za chyby si moze kazdy sam ale chcem to az ked bude vhodny cas :/

shilla23
9. júl 2018

@adulienka11 a to si mala dvojicky rovno?

adulienka11
9. júl 2018

No som stastna ze ich mam

bibaku
autor
9. júl 2018

@adulienka11 2.6. Mi začala

adulienka11
9. júl 2018

S manzelom sme prisli o dve deti som dvakrat potratila uz

adulienka11
9. júl 2018

No to si este malo vsak chod k dr uvidis ci nieco bude vidiet 😀

adulienka11
9. júl 2018

Nie dvakrat som potratila 😢

adulienka11
9. júl 2018

Msm 7 rocnu dceru a 5 mesacnnu

shilla23
9. júl 2018

@bibaku pozri vo vela pripadoch by to nebolo vhodne u nas by to bolo tiez zlozite ale ver mi radsej by som mala za tvojich podmienok ako napr neskor potratit alebo nemat vobec .. ak mas spravneho chalana tak sa postara a bude rad. A aj keby si bola slobodna mama vela kamosiek mam a nevymenili by svoje deticky za ziadne zury a za nic. Ver mi ze by si to zvladla!
@adulienka11 ano presne viem a gratulujem ti k bambulkam mna by tiez potesili dve nech uz to mam jednym supom a potom pokoj len by som sa bala ci to zvladnem aby boli spokojne

shilla23
9. júl 2018

@adulienka11 ahaaa takze nemas dvojicky 😀

adulienka11
9. júl 2018

Nie by som zosedivela ☺😊😀

shilla23
9. júl 2018

@adulienka11 a mala si posledne dobre tehotenstvo ? Ja som raz potratila v rannom stadiu preto sa aj ja bojim uz

bibaku
autor
9. júl 2018

@shilla23 ano s frajerom sme 5 rokov od 15.. A postavil sa k tomu super ja mam skorej panicky strach z pôrodu :( asi najväcsi strach pre mna na svete. Pvedal ze to bude dobre ze sa o nas postara a podobne.. Len ten strach to prebija :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre