Dnes som si urobila tehotenský test a su tam dve čiarky jedna je ale slabsia. Mavam 35 dnovy cyklus a menstruacua mi meska zatial 2 dni bolesti v podbrusku mam aj prsia ma bolia vcera v noci som vracala a priserne ma bolel zaludok aj hlava. Mozem byť tehotná podla fotky?
Gratulujem , tehulkovanie si uzivaj ak ti nieje zle 😄
Ak ti meska MS iba dva dni este vyckaj tak najmenej dva tyzdne a az potom bez na gynu,nemusi byt nic vidiet mozno iba GV bez aktivity srdiecka a pojdes ,zbytocne sklamana,ver mi.
Pri prvom tehu som prisla na gynu ked som bola v 10.tt 😄
Si tehotna gratulujem
Ahojte, aj ja by som sa chcela opytat co vidite na mojom teste 😉 lebo ja tam vidim len velmi slabucku druhu ciarku a neviem ci sa mam tesit. MS mi meska len 4 den... tehotna som este nebola takze neviem co od toho cakat, ale mam bolesti v podbrusku a mam taky divny pocit na zvracanie hlavne rano ale nastastie som nezvracala... dakujem za vsetky odpovede 😊
@sofka9 vyzera ze si tehotna
Dobry den , chcela by som sa poradit. minuly mesiac vo februari sme mali s priatelom pohlavny styk cez plodni dni bolo to 8. Februara 22 som mala dostat menstruaciu ktoru som aj dostala ale najprv som spinila a bola slabsia.. tento mesiac mam dostat menstruaciu 20 teho a mam stale nafuknute brusko a zvykne mi byt rano na zvracanie.. kedy je dobre si spravit test?
@bianca9999 ahoooj aja to tak mam cez plodne dni sme mali pohlavny s**x a tyzden mi bolo zle hlava zaludok na vracanie tak ze nieviem no
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kika1645 ano 100% si tehotna😁 gratulujem