Ahojte baby dneska my mal prísť menzes zatiaľ nič vždy chodí na čas mala som dva dni do zadu trošku spinenie a odvtedy nič,dneska som si robila aj test a negatív snažíme sa o bábo nemám žiadne ani bolesti podbrušku ani nič...
V deň príchodu ms, ktorá neprisla, som si robila test a bielo-biely... pri prvom tehotenstve vyšiel duch na 4ty deň meškania, teraz v druhom na 4ti deň už krásna čiarka.
Ešte nič nie je stratené. U oboch bol príznak u mňa prsia, naliať z bokov a citlivé, no nie je to pravidlom
@adeladulova pockam 😊a uvidíme buď to vyšlo alebo príde menzes
@malllal ja som tiez mala dostat vcera,pripadne dnes. A asi 4 dni pred ms ma neskutocne boleli krize, az oblicky, samozrejme nie vkuse. Bolo mi to cudne, lebo krize ma bolia vzdy len v 1. a 2. den ms. Tak som si spravila v sobotu test,bol negativny, v nedelu znova a uz bola slabulinka ciarka. Vcera bola tiez slaba ale o malinko silnejsia. Takze kludne skus aj zajtra testnut. Lebo spinenie mohlo byt pri uhniezdovani, a potom sa zacina tvorit hcg, vacsinou 2-3 dni po uz vyjde slaba ciarka 🙂.
Prišiel my poobede menzes 😓
@malllal to ma mrzí... ja som si vždy keď prišla ms zahnala smútok niečím pekným kupenym.. skus a skúsite to tento mesiac znovu.. koľko sa snažíte?
@adeladulova toto je tretí mesiac čo skúšame ale veľmi nato nemyslíme 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@malllal ahoj, skús test trosku neskor, pockaj kym ti bude meskat aspon 5 dní. Mne tiez chodia na cas kramy, takze hned som vedela ze mozno to tam je a veru bolo 🙂 takze este trosku pockat a drzim prsty ❤️