Som tehotná?

21. okt 2024

Zdravim
Prosim Vas,menstruacia mi meskala 4 dni,prislo spinenie 2 dni a nasledne 1 den jasna krv,na dalsi den uz ani len po utreti a podnes den.nic...Mozem to ratat ako menzes??aj ked sa pomaly ziadny nedostavil?
Snazime sa o dieta, cyklus mavam 28-29 dni na vlas presne..Ovulacia prebehla,testom hlienom potvrdena.Styk kazdy druhy den...Doteraz s tym ziadny problem nebol
Tehotenske testy negativne,jeden mal ducha a zvysne su negativne naposledy dnes rano....Moze to byt napriek tomu tehotenstvo?
Teplota kazdy den 37,bolest krizov,podbrusia,pocit unavy a zvlastne pocity pri pachoch..

martul
21. okt 2024

Jasná krv, testy mas negatívne, podľa mňa nie.

okm221
21. okt 2024

@martul tak tak jasne negatívne to vôbec nemusí byť, baba nepíše kedy bola ovu, kolky deň cyklus, kedy bolo to "uhniezdenie" atď... Ja si myslím ze stále je tam možnosť všeobecne v takých prípadoch naozaj pokiaľ nepríde normálny menzes a test negatív.
Už som čítala aj príbehy veeelmi ojedinele ale predsa ze hcg v moci negat a v krvi bolo vysoké a baba bola tehotná, vraj sa nejak ten hcg nedostával do moču, netus dôvod ale stáva sa..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre