Som tehotná?

hrabovska22
13. aug 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, pred vyše mesiacom mi prišlo zle ( závraty , nevoľnosť, bolesť hlavy) a trvalo to asi dva tri dni, teraz postupom času mám nafúknuté brucho, tlačivý pocit mechúra/maternice, pocit bolesti rebra, citlivé prsia, ale už mam za sebou testy - 1 pozitívny (pred mesiacom) a 2 negatívne teraz, menštruácia meškala a je veľmi slabá až žiadna, stretli ste sa s tym niekto?

blondinka95
13. aug 2024

A to si vyše mesiaca odkedy ti vyšiel pozitívny test, neriešila lekára?

majamat
13. aug 2024

vsetky tieto priznaky sposobuju hormony, no je uplne jedno,c i tehotenske, alebo netehotenske.
cize aj pri hormonalnych odchylkach mozes mat podobne tazkosti.

neviem aky pozitivny bol test, ak riadne pozitivny, moze ist aj o biochemicke tehu,c i potrat. ak tam bol len duch, je otazne, ci to nebola len falsona pozitivita.

co na to dr?

hrabovska22
autor
14. aug 2024

@blondinka95 nie pretože deň na to som si robila test a negatívny, teraz pred pár dňami a tiež, zle som sa vyššie vyjadrila

hrabovska22
autor
14. aug 2024

@majamat pozitívny bol clearblue(1-2)

majamat
14. aug 2024

@hrabovska22 v poslednej dobe sa stretavam s tym, ze aj tento test je pozitivny 1-2 a tehu sa nepotvrdi, ide o to, ez taketo skore stadium ma tak nizkhlladiny hcg, ze vysledok je neisty. v poslednej dobe testy akoby reagovali aj na nieco ine, nielen na tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre