Som tehotná?

kapusticka13
17. jún 2024

Dobrý deň.. Chcela by som sa opýtať.. Vyšli mi 2 pozitívne tehotenské testy jeden digitálny clearblue +1-2 v piatok a dnes clearblue do 6 dní slabší ale vyšiel pozitívny skúšala som aj pepina pásiky ráno ale vyšiel veľmi slabučky dušik ale stalo sa to že som pred pár cca 2-3 týždňami bola chorá dochladena hlieny na gynekológii mi urobila ster aj krv aj moč mi zobrali výsledky mi napísali len že zvýšené leukocyty v moči (leukocyty vraj indikujú zápal močových ciest) bola som aj prechladnuta.. Teraz ma bolia prsníky mam mykozu veľa jem som precitlivena všelijaké divne veci sa mi dejú a pretrvávajúca únava.. Chcem sa opýtať.. Myslíte si že by mohol zápal močových ciest skreslit výsledok tehotenského testu? Koncom mája som bola na ultrazvuk a nenašla mi ani cystu ani nič všetko sa javilo v poriadku.. Moja sestrička na gynekológii mi písala ze by zápal močových ciest nemal ovplyvniť baby test...a gynekológ v online poradni zadrel ze môže mi zápal ukázať pozitívny tehotenský test tu mi však ostáva rozum stáť prečo by som mala enormne precitlivene prsia a zvýšenú chuť do jedla... Ak by to nebolo tehotenstvo... Niekto poradiť? Sama som už bezradná a zúfalá pričom sestrička mi napísala ze si na kvasinky mam kúpiť preparáty v lekárni.. Že zápal močových ciest posúdi gynekologička a dajú mi vediet a na potvrdenie tehotenstva by som mala ísť až 25.7

katkakuch1
17. jún 2024

Ahoj, skús sa na to pozrieť takto.. je možné, že by si bola tehotná? Sex musíš približne vedieť, kedy si mala naposledy.. nemyslím si, že počas zápalu by skresľoval test a najmä clearblue.. Predsalen test vyhodnocuje hladinu hCG..

kitycat
17. jún 2024

Nechapem vo riesis?
Mas 3 pozitivne testy. Tak si pockaj 2 dni a bud to dostanes aleho si spravis potvrdzujuci test.

Mykozu si daj dokopy tiez

tatiana56
18. jún 2024

@kapusticka13 ahoj nám sa stalo, že som bola chora dva týždne, (sople,hrdlo..) lenže tym sa aj ovu posunula o dva týždne a áno bolo z toho tehu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre