Ahojte
Prvykrat som si v zivote robila tehotensky test kedze mi meska menstruacia uz 6 dni mavam krce v bruchu akoby som ju mala dostat no inak nemam ziadne tehotenske priznaky ale na teste mam dve ciarky silnu a slabu
tak neviem ci sa to da povazovat za pozitivne alebo ako
a co hovori navod? za mna pozitivny
@crazy_cat_lady test mam zopakovat o 3 dni ale pravdepodobne pozitivne no vobec necitim ziadne priznaky okrem tych obcasnych krcov
@annaannies pozitívny🙂
@annaannies urcite tehotna🙂
@annaannies niektore zeny ani priznaky nemaju, niektore maju podobne prichadzajucej ms.. kazdopadne, vyzera to velmi dobre/nadejne, drzim palce 🙂
@annaannies pozitívny.. žiadne iné príznaky nemusíš mať.. to nie je ako vo filmoch, že sa dogrcas a vďaka tomu, vieš, ze si tehotná, ani test ti netreba...😅
@annaannies priznaky nastupuju obvykle az okolo 6 tyzdna (cca 2 tyzdne od meskajucej MS) a bodaj by nenastupili ;) aj ked ziadne nebudu, bude to ok, nevolnosti nie su ziadna slava
@annaannies pozitívny, ja to isté.. ja som mala len bolesti ako keby sa mi mala spustiť menštruácia, nič viac. Ibaže stále nechodila a potom už len kolajnicky boli na teste 😊
@annaannies pozitívny
Jasne pozitivny
@annaannies príbalový si nečítala? Len to máš slabé pozitívne kv tomu ze máš ešte malo hcg v moči aby si mala vlakové koľajnice
Neviem aké príznaky ešte čakáš ale si tehotná.
aj podla mna je to absolutne jasne 😀 akoze keby nemas ziadne priznaky, ani ti nemeska menstruacia, tak by som si asi spravila pre istotu dalsi, ale tu vobec nie je o com 😀 si tehotna, gratulujem 😉
@julcinka19 nejaké je to široké, nemáš ešte jeden?
@julcinka19 skor chybné
Autorka, ja som mala rovnake ciarky ako ty a bola som tehotna, a to mi menstruacia meskala len den. Ved tam mas jasne dve ciarky, nie je o com 🙂.
@julcinka19 skus inu znacku , ale ja vidiiim dve ciarky aj na tomto
Ďakujem baby, počkám zo 2 dni a zopakujem. 🙂
@julcinka19 pri druhom dieťati som tu čiarku mala ešte menej výraznú ako ty. zatiaľ som si o tom nič nemyslela, iba som si davala pozor aby som nevypila alkohol a podobne, o dva dni už bola výraznejšia a vedela som že pozitívny 🙂 držím palce
@julcinka19 podľa mna pekne pozitívny
@annaannies samozrejme ze je pozitívny. Tá čiarka kontrolná bude stále taká tmavá, jej úlohou je ukázať, ze ci test je urobený správne. No a testovacia, tá sa objavuje v prípade, ze test zachytí hcg v moci, co je znakom gravidity. Je úplne jedno, ci je slabá, jej prítomnosť je signálom, ze si tehotná. No a postupne má silniet, ako rastie aj hodnota hcg v tvojom tele.
Dakujem vsetkym🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annaannies pozitívny